Get Capital Kokemuksia (2018) – lainaa 1000 € asti

Get capitalilta saat pikalainaa joko soittamalla, tekstaamalla tai täyttämällä hakemuksen internetissä. Ilman takuita ja vakuuksia saatavat lainat ovat suuruudeltaan 50- 1000 euroa. Lainahakemuksen lähettäminen Get capitalille onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, seitsemänä päivänä viikossa. Lainojen käsittely sen sijaan tapahtuu palvelun aukioloaikoina maanantaista-lauantaihin klo. 8.00-22.00 ja sunnuntaisin klo. 12.00-21.00. Lainat myös maksetaan tileille aukioloaikojen puitteissa, edellyttäen että asiakas on hyväksynyt käyttösäännöt ja lainapäätöksen. Tämän pienlainapalvelun käyttö on turvallista koska se on suojattu salatulla yhteydellä ja pikavippejä voi vain hakea tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla.

get capital

Lainojen maksuajat vaihtelevat lainasummasta riippuen. Laina-aika on 50-400 euron lainoille14vrk tai 30vrk, 60vrk 500-700 euron lainoille ja 800-1000 euron lainoille 90vrk. Get capital vippaa uusille, jo 21-vuotta täyttäneille asiakkaille on korkeintaan 200 euron lainan, 23-vuotta täyttäneet saavat korkeintaan 400 euroa, kun taas 18-20-vuotiaat voivat hakea korkeintaan 50 euron lainaa. Mikäli asiakas on jo täyttänyt 25-vuotta, hän voi hakea 500-1000 euron lainoja.

Get Capitalin lainahanat ovatkin siis tiukemmassa kuin monella muulla lainapalvelulla, joka rajoittaa tämän palvelun hyödyllisyyttä monille. Lisäksi ilmaista ensilainaa tai vastaavia tarjouksia ei myöskään Get Capitalilta saa. Tämän takia emme voikkaan suositella sitä kovin lämpimästi, vaikka se joihinkin tarkoituksiin voi hyvin sopia. Aika on kuitenkin jo hieman jättänyt tämän lainapaikan, ja monet uudet vipit ja lainat tarjoavat nykyään selvästi parempia lainoja ja hintoja kuin tämä firma.

Lainat maksetaan maksuajan päätyttyä eräpäivänä takaisin korkoineen ja kuluineen lainanantajalle. Lisäksi lainanhakemiseen liittyvät puhelinkulut maksetaan operaattorin omassa laskussa. Get capitalin laskun saa postissa kotiosoitteeseen. Maksun hoitamatta jättämisestä seuraa mm. maksuhäiriömerkintä.

Get Capital Kokemuksia

Get Capital kokemukset ovat ihan ok-tasolla, eli sellaista vahvaa keskitasoa. Palvelu on toiminut monelle, mutta osalle on tullut kuitenkin myös negatiivisia kokemuksia. Niitä on kuitenkin ehkä hieman enemmän kuin joillakin muilla palveluilla.

Hae Get Capital vippi!