Get Capital Kokemuksia (2022) – lainaa 1000 € asti

Get Capital on lopettanut lainojen tarjoamisen 2019. Suosittelemme katsomaan seuraavia suosituksia korvikkeeksi:

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Get capitalilta saat pikalainaa joko soittamalla, tekstaamalla tai täyttämällä hakemuksen internetissä. Ilman takuita ja vakuuksia saatavat lainat ovat suuruudeltaan 50- 1000 euroa. Lainahakemuksen lähettäminen Get capitalille onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa, seitsemänä päivänä viikossa. Lainojen käsittely sen sijaan tapahtuu palvelun aukioloaikoina maanantaista-lauantaihin klo. 8.00-22.00 ja sunnuntaisin klo. 12.00-21.00. Lainat myös maksetaan tileille aukioloaikojen puitteissa, edellyttäen että asiakas on hyväksynyt käyttösäännöt ja lainapäätöksen. Tämän pienlainapalvelun käyttö on turvallista koska se on suojattu salatulla yhteydellä ja pikavippejä voi vain hakea tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla.

get capital

Lainojen maksuajat vaihtelevat lainasummasta riippuen. Laina-aika on 50-400 euron lainoille14vrk tai 30vrk, 60vrk 500-700 euron lainoille ja 800-1000 euron lainoille 90vrk. Get capital vippaa uusille, jo 21-vuotta täyttäneille asiakkaille on korkeintaan 200 euron lainan, 23-vuotta täyttäneet saavat korkeintaan 400 euroa, kun taas 18-20-vuotiaat voivat hakea korkeintaan 50 euron lainaa. Mikäli asiakas on jo täyttänyt 25-vuotta, hän voi hakea 500-1000 euron lainoja.

Get Capitalin lainahanat ovatkin siis tiukemmassa kuin monella muulla lainapalvelulla, joka rajoittaa tämän palvelun hyödyllisyyttä monille. Lisäksi ilmaista ensilainaa tai vastaavia tarjouksia ei myöskään Get Capitalilta saa. Tämän takia emme voikkaan suositella sitä kovin lämpimästi, vaikka se joihinkin tarkoituksiin voi hyvin sopia. Aika on kuitenkin jo hieman jättänyt tämän lainapaikan, ja monet uudet vipit ja lainat tarjoavat nykyään selvästi parempia lainoja ja hintoja kuin tämä firma.

Lainat maksetaan maksuajan päätyttyä eräpäivänä takaisin korkoineen ja kuluineen lainanantajalle. Lisäksi lainanhakemiseen liittyvät puhelinkulut maksetaan operaattorin omassa laskussa. Get capitalin laskun saa postissa kotiosoitteeseen. Maksun hoitamatta jättämisestä seuraa mm. maksuhäiriömerkintä.

Get Capital Kokemuksia

Get Capital kokemukset ovat ihan ok-tasolla, eli sellaista vahvaa keskitasoa. Palvelu on toiminut monelle, mutta osalle on tullut kuitenkin myös negatiivisia kokemuksia. Vertaile palvelua myöskin esimerkiksi näihin suosittuihin vaihtoehtoihin.