Ferratum Kokemuksia (2021) – Lue totuus ihmisten suusta!

Ferratumin tunnuslauseisiin kuuluu, että se ei peri piilokuluja lainoissa ja on rehellinen pienlainapalvelu. Pikavipin hakeminen sen kautta on aina maksutonta, toisin kuin monilla muilla pienlainafirmoilla. Lainakelpoinen asiakas on 20 vuotta täyttänyt henkilö joka on luottokelpoinen ja hoitanut raha-asiansa hyvin. Asiakkaan käytössä tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite.

Lainaa hakiessaan asiakkaan tulee ensin hankkia käyttöönsä henkilökohtainen PIN-koodi, jonka saa tunnistautumalla palveluun Ferratumin internetsivuilla. PIN-koodi on sama seuraavillakin lainanhakukerroilla, sitä ei tarvitse uusia kun silloin kun asiakkaan tiedot muuttuvat. Hakemuksen lähettäminen palveluun onnistuu 24/7. Hakemuksien käsittely tapahtuu Ferratumin aukioloaikoina ma-la klo. 8-22 ja su 12-21.

Lainasummat ovat 50-1000 euroa. Uudelle asiakkaalle tarjottavat lainasummat ovat 50-400 euroa, palvelun kanta-asiakas, eli asiakas joka on jo todistanut maksukykynsä, voi hakea lainaa aina 1000 euroon saakka. Yhdessä erässä takaisinmaksettavia ovat 50, 100 ja 200 euroa lainat. 300 euron laina on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Yli 500 euron lainat on mahdollista maksaa kolmesa erässä. Lainasummien takaisinmaksuajat vaihtelevat 15 päivästä 90 päivään. Tarkat lainasummat ja takaisinmaksettavat summat korkoineen ja kuluineen löytyvät Ferratumin internetsivuilta.

Laina on maksettava kokonaisuudessaan takaisin eräpäivään mennessä. Maksamaton laina aiheuttaa toimenpiteitä, jotka nostavat lainasummaa ja saattavat pitkittyessään aiheuttaa asiakkaalle maksuhäiriömerkinnän.

Voit myös vertailla Ferratumin tarjontaa muihin samantyyliisiin lainoihin:​

Creditstar
  • Lainasumma 50 - 2000€
  • Laina-aika 1-12 kk
  • Ikäraja 18v
  • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Lue lisää ja hae tästä

Bluefinance
  • 100 - 5000 €
  • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
  • Ikäraja 18 v
  • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Pikavippi ilman piilokuluja – Ferratum

Ferratumin toimintaperiaatteisiin kuuluu avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Ferratum ei peri piilokuluja yhdestäkään pikavippipalvelusta. Ferratumin pikavipin hakeminen on maksutonta. Nopea ja luotettava pikavippi ilman piilokuluja.

Pikavippi – Ferratumin pikavippien suuruudet

Jos et ole aiemmin hakenut pikavippiä Ferratumilta, niin voit ensimmäisellä kertaa hakea 50 – 400 euron suuruisia pikavippejä. Seuraavilla kerroilla pikavippi voi olla suurempikin eli vanhana asiakkaana voit hakea 50 – 1000 euron suuruista pikavippiä.

Pikavippi – Ferratum pikavipin haku

Ensimmäistä Ferratumin pikavippiä internetistä hakiessasi tarvitset nettilomaketta täyttäessäsi myös omia verkkopankkitunnuksiasi. Mahdollisia seuraavia Ferratum pikalainoja voitkin sitten hakea joko edelleen nettilomakkeella tai nopeasti ja kätevästi suoraan yhdellä tekstiviestillä.

Pikavippi – Hae lainaa Ferratumilta.

Ferratum kokemuksia

Voit jakaa omia Ferratum kokemuksia alla olevan kommenttikentän avulla. Lisäämme saamamme kokemukset artikkeliin!

Pentti - tammikuu 18, 2018

Jos joku Ferratumin lainaa harkitseva tänne eksyy, suosittelen lukemaan alla olevan esimerkin, joka pohjautuu omiin kokemuksiini k.o koronkiskontafirmasta. Olin taloudellisesti ahtaalla eron jälkeen, ja sorruin hätäpäissäni ottamaan Ferratumilta lainaa. Laina summa oli 2000e, ja PUOLI vuotta summaa takaisin erissä maksaneena ajattelin että noh, nyt on varmaan aika hyvä osa jo hoidettu kun erät oli 250-270e kappale. Eli takaisin maksettu 1500-1600e. Arvatkaapa mikä oli jäljellä oleva velan määrä? 2200e.
Korot on NIIN järjettömän törkeät että maksuerästä menee korkoihin ja kuluihin lähes kaikki, esimerkiksi 250e maksusta jäi yksi euro velkaa lyhentämään , YKSI EURO! Tätä touhua lähes raivon vallassa katselleena hain lainaa muualta, ja maksoin koko summan kerralla pois. Koskaan – ikinä milloinkaan- en tule enään koskemaankaan Ferratumin laillisiin koronkiskonta ”tarjouksiin”, ja suosittelen erittäin lämpimästä samaa kaikille muillekin. Lainaa saa kyllä muualtakin, jos luottotiedot on kunnossa (esim. Norwegianilta). Kiitos!

Comments are closed