Ferratum Kokemuksia (2022) – Lue totuus ihmisten suusta!

Ferratumin tunnuslauseisiin kuuluu, että se ei peri piilokuluja lainoissa ja on rehellinen pienlainapalvelu. Pikavipin hakeminen sen kautta on aina maksutonta, toisin kuin monilla muilla pienlainafirmoilla. Lainakelpoinen asiakas on 20 vuotta täyttänyt henkilö joka on luottokelpoinen ja hoitanut raha-asiansa hyvin. Asiakkaan käytössä tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite.

Lainaa hakiessaan asiakkaan tulee ensin hankkia käyttöönsä henkilökohtainen PIN-koodi, jonka saa tunnistautumalla palveluun Ferratumin internetsivuilla. PIN-koodi on sama seuraavillakin lainanhakukerroilla, sitä ei tarvitse uusia kun silloin kun asiakkaan tiedot muuttuvat. Hakemuksen lähettäminen palveluun onnistuu 24/7. Hakemuksien käsittely tapahtuu Ferratumin aukioloaikoina ma-la klo. 8-22 ja su 12-21.

Lainasummat ovat 50-1000 euroa. Uudelle asiakkaalle tarjottavat lainasummat ovat 50-400 euroa, palvelun kanta-asiakas, eli asiakas joka on jo todistanut maksukykynsä, voi hakea lainaa aina 1000 euroon saakka. Yhdessä erässä takaisinmaksettavia ovat 50, 100 ja 200 euroa lainat. 300 euron laina on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Yli 500 euron lainat on mahdollista maksaa kolmesa erässä. Lainasummien takaisinmaksuajat vaihtelevat 15 päivästä 90 päivään. Tarkat lainasummat ja takaisinmaksettavat summat korkoineen ja kuluineen löytyvät Ferratumin internetsivuilta.

Laina on maksettava kokonaisuudessaan takaisin eräpäivään mennessä. Maksamaton laina aiheuttaa toimenpiteitä, jotka nostavat lainasummaa ja saattavat pitkittyessään aiheuttaa asiakkaalle maksuhäiriömerkinnän.

Voit myös vertailla Ferratumin tarjontaa muihin samantyyliisiin lainoihin:​

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Pikavippi ilman piilokuluja – Ferratum

Ferratumin toimintaperiaatteisiin kuuluu avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Ferratum ei peri piilokuluja yhdestäkään pikavippipalvelusta. Ferratumin pikavipin hakeminen on maksutonta. Nopea ja luotettava pikavippi ilman piilokuluja.

Pikavippi – Ferratumin pikavippien suuruudet

Jos et ole aiemmin hakenut pikavippiä Ferratumilta, niin voit ensimmäisellä kertaa hakea 50 – 400 euron suuruisia pikavippejä. Seuraavilla kerroilla pikavippi voi olla suurempikin eli vanhana asiakkaana voit hakea 50 – 1000 euron suuruista pikavippiä.

Pikavippi – Ferratum pikavipin haku

Ensimmäistä Ferratumin pikavippiä internetistä hakiessasi tarvitset nettilomaketta täyttäessäsi myös omia verkkopankkitunnuksiasi. Mahdollisia seuraavia Ferratum pikalainoja voitkin sitten hakea joko edelleen nettilomakkeella tai nopeasti ja kätevästi suoraan yhdellä tekstiviestillä.

Pikavippi – Hae lainaa Ferratumilta.

Ferratum kokemuksia

Voit jakaa omia Ferratum kokemuksia alla olevan kommenttikentän avulla. Lisäämme saamamme kokemukset artikkeliin!

Pentti - tammikuu 18, 2018

Jos joku Ferratumin lainaa harkitseva tänne eksyy, suosittelen lukemaan alla olevan esimerkin, joka pohjautuu omiin kokemuksiini k.o koronkiskontafirmasta. Olin taloudellisesti ahtaalla eron jälkeen, ja sorruin hätäpäissäni ottamaan Ferratumilta lainaa. Laina summa oli 2000e, ja PUOLI vuotta summaa takaisin erissä maksaneena ajattelin että noh, nyt on varmaan aika hyvä osa jo hoidettu kun erät oli 250-270e kappale. Eli takaisin maksettu 1500-1600e. Arvatkaapa mikä oli jäljellä oleva velan määrä? 2200e.
Korot on NIIN järjettömän törkeät että maksuerästä menee korkoihin ja kuluihin lähes kaikki, esimerkiksi 250e maksusta jäi yksi euro velkaa lyhentämään , YKSI EURO! Tätä touhua lähes raivon vallassa katselleena hain lainaa muualta, ja maksoin koko summan kerralla pois. Koskaan – ikinä milloinkaan- en tule enään koskemaankaan Ferratumin laillisiin koronkiskonta ”tarjouksiin”, ja suosittelen erittäin lämpimästä samaa kaikille muillekin. Lainaa saa kyllä muualtakin, jos luottotiedot on kunnossa (esim. Norwegianilta). Kiitos!

Comments are closed