Euroloan Kokemuksia (2018) – Edullinen laina vai ei?

Kun kaipaat lisäeuroja pankkitilille, on Euroloan-pienlainapalvelu eräs harkinnan arvoinen vaihtoehto. Euroloan myöntää pikavipit viidestäkymmenestä eurosta aina kahteen tuhanteen euroon asti ilman ylimääräistä byrokratiaa. Ikäraja palvelulle on 20 vuotta.

Laina-aika on valittavissa luoton suuruudesta riippuen 30 päivästä 60 kuukauteen. Yleensä lainan lyhentäminen tapahtuu kuukausittain. Voit myös valita nostatko lainaamasi summan pankkitilillesi yhdessä vai useammassa erässä.

Euroloan Consumer Finance Oyj on toiminut Suomessa jo vuodesta 2007 lähtien tarjoamalla lainaa silloin kun sille on eniten tarvetta.


Turvallinen sekä nopea luotonanto on yrityksen erityisosaamisaluetta.

euroloan kokemuksia

My Euroloan -mobiilipalvelussa voit hoitaa lainaasi liittyviä toimenpiteitä nopeasti tietokoneen tai puhelimen avulla. Löydät ajankohtaiset tiedot, uutiset sekä tuoreimmat hinnat käymällä palvelun kotisivuilla täällä.

Euroloan kokemuksia

Jos sinulle on Euroloan kokemuksia, kerro ne meille ja lisäämme luotettavan arviosi tähän juttuun!

Pienlaina pähkinänkuoressa

Yleistä

Pienlaina (pikalaina, pikavippi) on kätevä tapa järjestää helpotusta henkilökohtaiseen taloudenhoitoosi silloin, kun käytettävissä olevat varat ja menoerät eivät ajallisesti kohtaa. Laina on lyhytaikainen ja suuruudeltaan tyypillisesti noin 50 - 2000 euroa.

Suomessa kuluttajille suunnattuja pienlainoja tarjoavia yrityksiä on kymmeniä. Jotta yritys voi myöntää pikaluottoja, tulee sen olla hyväksytty Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Hakeminen

Luoton hakeminen tapahtuu verkossa, jossa hakijalta vaaditaan henkilöllisyyden todentaminen esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Lainaa voi useimmiten hakea ilman vakuuksia ja takaajia. Luoton myöntämisen kriteerinä on usein vähintään 18 vuoden ikä sekä puhtaat luottotiedot.

Yksityiskohtaisemmat menettelyt luoton myöntämisen suhteen ovat palvelukohtaisia. Joskus luoton myöntäminen saattaa edellyttää palkkalaskelman tai tiliotteen lähettämistä lainaa tarjoavalle yritykselle.

Kulut

Useimmat pienlainapalvelut eivät veloita lainoista kuukausi- tai vuosimaksuja. Sen sijaan kulut syntyvät useimmiten noston yhteydessä veloitettavista nostoprovisioista, sekä lainasummalle kertyvästä korosta. Tilinavauksesta saatetaan myös usein veloittaa suurten kulutusluottojen kohdalla.

Mahdollisia lisäkuluja aiheuttavat muunmuassa maksumuistutukset, eräpäivän siirto sekä tilin limiitin muuttaminen. Pienlainojen mainontaan ja kuluista tiedottamiseen on viimevuosina kiinnitetty paljon huomiota ja useimmat alan yritykset ovat muuttaneet hinnoitteluaan kuluttajan helpommin ymmärrettäväksi.

Suomessa voimassa oleva kuluttajansuojalaki asettaa lainoille korkorajat, mikä estää ylisuurten kulujen perimisen.

Luottotili

Nykyään useat palvelut tarjoavat kerralla nostettavan lainan sijaan luottotiliä. Luottotili avataan kerralla esim. 2000 euron luottorajalla, jonka puitteissa käyttäjä voi nostaa rahaa omalle pankkitililleen silloin, kun sille on eniten tarvetta. Yleensä tämä ei kuitenkaan päde pikaluottoihin.

Nostetun lainan lyhentäminen tapahtuu yleensä kuukausittain, jolloin voit lyhentää avointa pääomaa maksamalla lainaehdoissa määritellyn minimisumman tai enemmän tilanteestasi riippuen.

Luottotilin tapauksessa teet hakemuksen vain kerran, jonka jälkeen voit nostaa ja maksaa lainaa takaisin oman limiittisi puitteissa.