Ege Kokemuksia (2018) – Kallis vai hyvä pikalaina?

Ege.fi tarjoaa 50 € - 2800 € suuruisia pikalainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Vipin hakeminen tapahtuu nettihakemuksella tai tekstiviestiä käyttäen. Lainapäätöksen saat kännykkääsi yleensä noin minuutin sisällä.

Siirry Ege.fi:n sivuille >>

Vipin saadaksesi sinun tulee olla 19-vuotta täyttänyt ja luottotietosi tulee olla kunnossa. Ensimmäistä kertaa luottoa hakiessasi voit hakea korkeintaan sadan euron suuruista vippiä. Vanhana asiakkaana voit valita haluamasi lainasumman aina tuhanteen euroon asti kasvavista vaihtoehdoista.

Voit maksaa lainan takaisin sinulle kotiin postitse tai sähköpostiosoitteeseesi toimitettavaa laskua käyttäen. Halutessasi voit maksaa luoton takaisin jo ennen eräpäivää.

ege pikalaina

Ege.fi:n asiaskapalvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 8-22 sekä lauantaisin kello 10-21. Näinä aikoina rahat siirretään pankkitileille hyväksyttyjen lainahakemusten perusteella. Riippuen pankistasi, rahojen näkyminen tilillä voi kestää muutaman pankkipäivän.

Lisätietoja pankeista ja lainan hakemisesta sekä viimeisimmät tiedotteet löydät vierailemalla palvelun verkkosivuilla täällä.

Ege.fi on uusi pikalainoja tarjoava yritys, josta kaikki yli 19-vuotiaat suomalaiset voivat hakea lainaa. Ege.fi -vippiä voit hakea verkkohakemuksella, mikäli pankkisi on Nordea, Sampo, Säästöpankki, Aktia, POP tai OKO. Vakuudettomia pikavippejä saat Ege.fi:stä myös tekstarilla tai soittamalla. Tekstiviestillä lainan hakeminen maksaa 1,90 euroa per viesti. Lisäksi laina pitää varmistaa myös toisella tekstiviestillä, eli kuluja tekstarilainasta tulee heti 4 euroa. Suosittelemme verkkohakemuksen käyttämistä!

Uudet asiakkaat voivat hakea 50-100 euron suuruista lainaa Ege.fi -palvelusta. Jo kerran lainansa takaisin maksaneet voivat hakea kulutusluottoja aina tuhanteen euroon saakka.

Laina-aikaa saat pikavipillesi joko 14, 28 tai 30 päivää. Jos valitset laina-ajaksi 28 päivää, niin lasku maksetaan kahdessa erässä, joista toinen kahden viikon jälkeen. Ege myöntää myös oikeuden siirtää eräpäivää aina kahdeksan vuorokautta kerrallaan. Siirtokulut tulee tällöin maksaa välissä, mutta lainan loppusumma kokonaisuudessaan vasta uutena eräpäivänä.

Ege.fi tarkistaa luottotiedot tarkkaan. Tämän jälkeen saat lainapäätöksen, joka sinun tulee vielä varmistaa. Ege.fi lainapalvelu on avoinna arkisin kello 8 -23 ja viikonloppuisin kello 9 - 21.

Ege kokemuksia

Kerro meille omia Ege kokemuksia, niin lisäämme ne tähän kohtaan sitä mukaan kun niitä saamme. Kerro kanssasuomalaisille, kannattaako pikaluottoa tai lainaa hakea Egestä, vai jostain muualta ehkäpä?

Lainapalvelun omistaja

Ege.fi – palvelun omistaa Ege Finance Oy.

Kuka voi hakea lainaa

Voit saada lainaa, mikäli olet 19 vuotta täyttänyt. Mikäli olet 19-21 vuotias, voit hakea uutena asiakkaana enintään 50 euron suuruista lainaa. Lainaa saat 100 euroon asti. 21- 25 vuotiaana voit hakea lainaa 500 euroon asti(ensimmäinen lainasi max 100 euroa). Yli 25 vuotiaana voit lainaa saada 1000 euroon saakka.

Voit saada lainaa, mikäli olet 19 vuotta täyttäneet, ja luottotiedot ovat kunnossa.

Lainan hakeminen

Lainaa varten sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Säästöpankki, Aktia) jonka jälkeen lainanhaku jatkuu tekstiviestitse.

Ege lainan hinta

Todellisia vuosikorkoja ei löydy sivuilta. Mikäli otat 50 euroa lainaa kahdeksi viikoksi, on laskusi suuruus yhteensä 62 euroa. Kuukaudeksi lainattu 1000 euroa tuo maksettavaa yhteensä 1240 euroa. Lainaa varten tarvitse 2 tekstiviestiä, jotka maksavat 1,90€ kappale.

Lainapalvelu on auki arkisin kello 7-23, ja viikonloppuisin klo 9-21. Suurimpien pankkien tileille rahat kirjautuvat reaaliajassa lainapalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Eräpäivän siirto mahdollinen (8 vuorokautta). Siirto tekstiviestillä(1,90€) + lainankorotusta 9-60 euroa.

Arvostelu

Kallista lainaa, jota ei voi suositella otettavaksi. Vaikka tätä palvelua on kehuttu internetin keskustelupalstoilla luotettavaksi, tulee lainalle hintaa aivan liian paljon. Katso mielummin vaikkapa

Credigo

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainaa  100 -2500 €
  • Ikäraja 20v
  • Maksuaikaa 6 - 60 kk
  • Rahat tilille todella nopeasti!
1
Credigo

Credigo tarjoaa pienempiä vippejä pitkällä maksuajalla ja melko edullisella korolla. Etuna on myös se, että kaikki lainan hinnat sisältyvät korkoon, eikä ns. piilokuluja ole.

Loistavana etuna on myös se,  että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Eräs parhaista asiakaspalveluista myös Suomessa!

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainaa 10 - 2000€
  • Ikäraja 20v
  • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

lainasto

Lue lisää ja hae tästä

  • Lainaa 50 - 2000€ (400€ pikalaina)
  • Ikäraja 18v
  • Edullinen pieni vippi 12kk maksuajalla

Lainaston kanssa haluamme suositella nimenomaan sen pikalainaa, jota voi saada 400 euroon asti 12kk maksuajalla hyvin helposti.

Vaikka Lainaston muut lainatuotteet ovat hieman kalliita, on tämä tarjous paras pikavippi pitkällä maksuajalla mitä nyt on tarjolla edullisesti.