Paras Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2018) – Lue Vertailumme!

Etsitkö edullista lainaa? Tervetuloa joukkoon, sillä uskomme että tälläistä lainaa etsii suurin osa ihmisistä, kun on tarvetta saada hieman rahaa käyttöönsä.

Ongelmana voi kuitenkin nykyään olla jo se, että näitä lainapalveluja alkaa olla niin paljon, ja koko ajan tulee uusia, että vertailu niiden välillä alkaa olla jo aika työlästä. Tätä varten olemmekin luoneet tämän lainavertailun, jonka avulla voit helposti ja nopeasti vertailla kaikki parhaat lainat tällä hetkellä, ja löytää se edullinen laina mahdollisimman nopeasti ja ilman suurta vaivaa.

Tässä onkin vertailuun listattu edullisimmat ja parhaat lainat 2018 (Top 5)​

Bank Norwegian

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  1000 -50000 €
 • Ikäraja 2v
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Todella edullista lainaa

Bank Norwegianin lainoissa yhdistyy ehkäpä parhaiten pankkilainojen hyvä puoli (edullisuus) ja nettilainojen edut kuten nopeus ja helppous.

Täältä voitkin hakea suurtakin lainaa edullisella korolla ja pitkällä maksuajalla melko vaivattomasti.

Lainan saantiehdot ovat kuitenkin hieman tiukemmat, josta kertoo jo 23 vuoden ikäraja...​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • 500 - 50000 €
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Ei tarjoa lainoja opiskelijoille eikä työttömille
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia

Ikäraja 20v​


Aktiivilaina on eräs uusimmista lainapalveluista, avaten ovensa suomalaisille helmikuusta 2018.

Sen kautta on helppo ja nopea hakea erityisesti suurempia lainoja edulllisella korolla ja lähes niin pitkällä maksuajalla kuin vain haluat.

Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun haet suurempaa lainaa edullisesti!​

ostosraha

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 10000 €
 • Maksuaikaa 12 - 96 kk
 • Korko aina 24,90 vuodessa
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ikäraja 20v​


Ostosraha on tarjonnut netissä lainoja jo vuosien ajan, mutta uudistanut tarjontaansa aina välillä, ja nykyisessä muodossaan se tarjoaakin todella edullista ja laadukasta lainaa vuonna 2018.

Lainahakemukset käsitellään 8 - 22 välillä jo vartissa ja rahat saat tilillesi tämän jälkeen saman tien. Voit myös helposti korottaa lainaasi myöhemmin jos niin haluat.

Lisäksi tärkeimpänä lainaa on helppo hakea, ja se on moniin kilpailijoihin nähden selvästi edullisempi. Halusit sitten pienempää tai suurempaa lainaa, Ostosrahan tarjous on yksi halvimmista!​

Easycredit

Lue lisää ja hae tästä

- Edullinen kuukausikorko 1,85-2,99 %
- Ilmainen asiakaspalvelu
- Lainapäätös välittömästi
- Laina maksetaan jopa 15 minuutissa

Ikäraja 20v​


Easycreditiltä voit hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa pitkällä maksuajalla ja kohtuullisella korolla.

Laina on todella helppo hakea, ja lainapäätöksen saat heti. Lisäksi rahat siirretään tilillesi jopa jo 15 minuutissa, joten rahaa voikin siis saada todella nopeasti tilille.

Eräs parhaista vuonna 2017 avatuista uusista lainapaikoista Suomessa.​

yleislaina vippi

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa  2000 -10000 €
 • Ikäraja 20v
 • Maksuaikaa 6 - 60 kk
 • Rahat tilille todella nopeasti!

Yleislaina on tuoreehko lainapalvelu, joka on erikoistunut hieman suurempien kertalainojen tarjoamiseen

Lainaa voi saada melko edullisesti, ja maksuaikaa on tarjolla monille todella riittämiin. 

Loistavana etuna voidaan pitää se, että hakemus käsitellään heti kun olet sen jättänyt, ja rahat voivat olla tililläsi jo alle tunnissa.

Edullista ja nopeaa lainaa saatkin hyvin täältä!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Mistä edullinen laina

Edullinen Laina

Halvimpia lainoja haluavin kannattaa yleensä suunnata pankkeihin, siis jos oikeasti haluaa saada sitä lainaa mahdollisimman halvalla. Kuitenkin nykyään yhä useampi suomalainen hakee lainaa netistä, ja nettilainojen suosio onkin kasvanut vuodesta toiseen. Miksi näin, jos lainat eivät ole niin edullisia netissä?

Syy on yleensä se, että netistä saa pikavippiä tai pikaluottoa, tai no lähes kaikenlaista lainaa nykyään niin paljon helpommin kuin pankeista. Onkin olemassa todella monta vahvaa syytä, miksi hakea lainaa netistä sen sijaan että kävelisi lähimpään pankkiin tai panttilainaamoon.​

 • Netistä lainaa voi saada jo alle tunnissa, kun taas pankeissa joutuu yleensä odottamaan jopa parikin arkipäivää, joskus vieläkin kauemmin!
 • Nettilainoja on helppo saada pienissä summissa, ja niiden kriteerit eivät ole niin tiukkoja kuin pankeissa. Pankit usein panostavat enemmän suuriin lainoihin, ja joku 300 € pikalaina ei pankkeja yleensä juuri kiinnosta.
 • Netistä lainaa saa lähtemättä ulos kotoaan, joka on arvokasta varsinkin jos asuu hieman syrjemmässä.
 • Nettilainoissa ei tarvitse perustella mihin rahat tulevat.
 • Nettilainat ovat lähes aina ilman takaajia ja vakuudettomia lainoja.

Kaiken kaikkiaan lainaa hakiessa onkin tehtävä jonkinlainan kompromissi edullisuuden ja helppouden välillä. Pankista saa yleensä kaikkein edullisinta lainaa, mutta toisaalta netistä sitä saa paljon helpommin. Ja kun lainat vertailee hyvin huolellisesti, kuten vaikka tämän sivun vertailun avulla, niin sitä hintaeroakin saa kyllä pienenettyä selvästi.

Hinnoissa on nimittäin suuriakin eroja, jonka takia vippivertailun tekeminen kannattaa. Ja kun käyttää tälläisiä sivustoja kuten tämä, niin se ei vie edes kovin paljoa aikaa!

Riippuen lainasummasta ja maksuajan pituudesta, voi säästöä syntyä kuitenkin jopa satoja euroja. Ja tietyistä paikoista kuten Euroloanista lainaa voi saada lähes yhtä halvalla kuin pankistakin. Mutta kuitenkin paljon helpommalla.​

Lainaa pitkällä maksuajalla ja helposti

Se että etsinnän kohteena on edullinen laina ei enään tänäpäivänä 2018 tarkoitakkaan että sitä pitäisi lähteä hakemaan pankista. Nykyään on mahdollista saada monenlaisia lainoja, monenlaisilla ehdoilla ja maksutavoilla suoraan netistä, ilman että ne maksavat yhtään niin paljon kuin vaikka 5 tai 10 vuotta sitten. Tilanne on nykyään täysin eri, joka sopii varmasti monille lainaajille, jotka ovat kyllästyneet olemaan pankkien pompoteltavina, kun rahaa tarvittaisiin ehkä jo nopeasti. 

Hanki siis sinäkin edullinen laina nykyään netistä, käyttäen apunasi meidän lainavertailua. Valitse listalta 1 tai 3 sopivaa lainapaikkaa, katso heidän tarjontansa ja hae lainaa jos se vaikuttaa sinulle sopivalta. Yleensä saat kuulla lainatarjouksen jo 30 minuutin sisällä viimeistään. Ja muista että voit tässä vaiheessa aina jättää vielä lainan käyttämättä, jos tarjous ei miellytäkkään!​

 • joulukuu 8, 2017
 • Lainat