Credit24 Kokemuksia (2019) – Luottoa edullisesti 3000 € asti

Credit24 tarjoaa edullisia ja joustavia kuluttajaluottoja 3000 euroon asti. Credit24 brändin omistaa MCB Finance Finland Oy, joka toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Australiassa.

Credit24:n korkotaso on pikalainasegmentissä erittäin edullinen. Nimelliskorko on vain 3,43% eikä tilinhoitomaksua ole lainkaan. Luoton nostosta tilille veloitetaan pieni nostopalkkio, mutta muuten tässä lainapalvelussa ei yllätyksiä tule vastaan.

Joustoluottoa voi hakea 19 vuotta täyttänyt raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö.

Tämä ei ole mikään uusi vippipalvelu. Lainaa hakiessa sinulta saatetaan pyytää dokumentteja antamiesi tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi. Lainaa voit hakea ympäri vuorokauden, mutta rahanostot eivät ole mahdollisia yöaikaan.

Luottoehdoista

  • Yksi markkinoiden edullisimpia luottoja.
  • Joustolimiitissä ei ole aloitus- eikä vuosimaksua tai kuukausimaksua. Maksat ainoastaan edullista 3,43 %/kk nimelliskorkoa.
  • Ensimmäinen nosto ilman nostopalkkiota. (Seuraavat 6,95 %, vähintään 5 €)
  • Ei kuluja, ennen kuin teet nostoja luottorajastasi.
  • Luottoraja 100€ – 3000€ joustavilla maksuajoilla (1 – 24 kk).
  • Todellinen vuosikorko 34,19%-49,97% riippuen siitä kuinka nopeasti maksat lainasi pois.
  • Myönnetytä luottotililtä rahansiirrot suomalaisille pankkitilleille palvelun aukioloaikoina (8-22) noin 15 minuutissa.

Credit24 Kokemuksia

Credit24:stä on Suomen kansalaisilla mahdollisuus vipata pikalainaa aina 1000 euroon saakka. Lainaporrastuksen uudistuksen vuoksi ensilaina on nykyään 200 euroa entisen 100 euron vipin sijaan. Isompien pikalainojen ikärajana on 21 vuotta, mutta Credit24 myöntää myös alle 20 vuotiaille 50-1000 euron lainoja . Lainattava summa nousee sitä mukaa, kuinka monta lainaa on hoitanut asianmukaisesti takaisin Ainalainalle. Palvelu vaatii asiakkailtaan moitteettomat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lisäksi hakijalla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero ja pankkitili.

Credit24 kokemuksia

Lainoja voi hakea joko tekstiviestillä tai verkkohakemuksella. Verkkohakemus on ilmainen, mutta tekstiviestillä haettaessa yksi viesti maksaa 1,90 euroa. Tekstiviesti maksetaan normaalisti matkapuhelinlaskussa. Ennen lainahakemuksen tekoa asiakkaan on tunnistauduttava Ainalainalle ja hankittava henkilökohtainen PIN-koodi. Tunnistautuminen käy kätevästi ja turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksia voi lähettää kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemusten käsittely ja lainojen maksu tapahtuu 7-23. Muina aikoina lähetetyt hakemukset tulevat maksuun seuraavana aamuna kello 7. Rahat asiakas saa tililleen jopa puolessa tunnissa.

Lasku tulee paperisena asiakkaan kotiosoitteeseen, ellei tämä toivo sitä erikseen sähköisessä muodossa toimitettuna sähköpostiin. Eräpäivä on lainasummasta ja sopimuksesta riippuvainen: 14 tai 30 vuorokautta tai maksu kahdessa erässä. Esim. 500 euron takaisinmaksettava summa 14 päivän maksuajalla on 605 €, 30 päivän maksuajalla 627 €, ja kahdessa erässä, eli 15+15 päivää 615 €. Todelliset vuosikorot vaihtelevat. Laina maksetaan kuluineen eräpäivään mennessä Credit24:lle . Hoitamaton maksu aiheuttaa maksun kasvua viivästyskoron muodossa. Kokonaan maksamatta jäänyt lasku aiheuttaa summan perimisen oikeusteitse ja maksuhäiriömerkinnän.

Credit24 on varsin mainio kumppani jos etsiskelet pientä / keskisuurta muutaman sadan euron pikavippiä tai luottoa.