BigBank Kokemuksia (2018) – Lainaa jopa 20000 € Netistä!

Bigbank on virolainen rahoituslaitos ja se toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Yritys on myöntänyt kulutusluottoja yksityisasiakkaille jo vuodesta 1992. Bigbankin Suomen sivuliike on perustettu jo vuonna 2009.

Bigbank myöntää lainaa raha-asiansa hyvin hoitaneille 2 000- 10 000 ja maksuaikaa voi saada 6-72 kuukautta. Yhteishakijan kanssa maksimi lainasumma voi olla jopa 30 000€ ja silloin suurin laina-aika voi olla jopa 120 kuukautta.

Bigbank kokemuksia

Bigbank tarjoaa täyden 60 vuorokauden tyytyväisyystakuun. Voit siis perua lainan kolmen kuukauden aikana ja maksat vain nostamasi summan. Peruutusaika on siis huomattavasti pidempi kuin verkossa tehtäviä kulutusluottojakin koskeva etäkaupan 14 vuorokauden lakisääteinen peruutusoikeus. Lisäksi useimmat luotottajat käyttävä oikeutta veloittaa peruutusaikana kertyneet korot asiakkaalta

Lainan hakeminen on nopeaa. Täytät hakemuksen verkossa ja allekirjoitat sen sähköisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Aivan välitön luoton myöntö ei ole, sillä hakijalta vaaditaan todistusta tuloistansa. (Kolmen kuukauden palkkalaskelmat.) Näiden manuaaliseen käsittelyyn menee aina oma aikansa.

Esimerkiluottolaskelma

  • Nostettava luotto: 6 000 €
  • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta
  • Kuukausierä 148 €
  • Tilinhoitomaksu: 8,5 €/kk.
  • Sopimusmaksu 195 euroa.
  • Lainan kokonaiskustannus: 8 868 €
  • Nimelliskorko: 13,9 %
  • Kulutajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 19,7 %.

Bigbank on lainapalvelu, jonka lainoja voi hakea nettihakemuksella tai tekstiviestillä. Teksitiviestihaku onnistuu vain kanta-asiakkailta, jotka ovat tunnistautuneet palveluun ja luoneet itselleen PIN-koodin. Tekstiviesteistä koituvat kustannukset ovat 3 euroa per viesti.

Tunnistautuminen onnistuu palvelun internetsivuilla verkkopankkitunnuksia apuna käyttäen. Palvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo. 8.00-22.00. Lainan ehtoina ovat 20 vuoden ikä, raha-asioiden asianmukainen hoito, luottokelpoisuus sekä Suomen kansalaisuus. Vippipalvelun asiakkaalla tulee olla käytössään henkilökohtainen ja julkinen matkapuhelinliittymä, sekä Suomessa sijaitseva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Lainoja voi hakea vain yhden kerrallaan ja uuden lainan haku onnistuu kun edellinen on maksettu takaisin kokonaisuudessaan. Lainanantaja voi olla hyväksymättä lainaa, vaikka ehdot täyttyvätkin, mikäli se katsoo sen aiheelliseksi.

Bigbank kokemuksia

Uudet asiakkaat saavat Bigbankilta lainaa  ja kun ovat maksaneet ensilainan takaisin, heillä on mahdollisuus lainata enemmän. Laina-ajat ovat 14 ja 30 päivää riippuen lainamäärästä. Lainan takaisinmaksuun tulee maksettavaksi myös toimitus- ja käsittelykulut, jotka ovat esim. 200 euron lainassa 45 euroa.

Laina-ajan päätyttyä summa tulee maksaa kuluineen ja korkoineen määrättyyn eräpäivään mennessä. Laina-aika alkaa silloin kun pikavippi maksetaan asiakkaan tilille. Laskun asiakas saa kotiosoitteeseensa. Mikäli asiakas laiminlyö lainan maksun, alkaa hänen lainaamansa summa kerryttää viitekorkoa, mikä lisää lainan loppusummaa. Vippipalvelu lähettää maksamattomasta lainasta maksullisen maksuhuomautuksen. Lopulta erääntynyt laina aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän ja sitä peritään oikeusteitse.