Pikavippi Heti Tilille

Vertailemalla vippejä ja kulutusluottoja säästä aina selvää rahaa. Valitse juuri sinulle sopiva vippi tai kulutusluotto, mutta elä koskaa lainaa enempää mitä tulosi antavat myötä. Vippi vertailu kannattaa aina. Ja tässä lista parhaista pikavipeistä ja lainoista tällä hetkellä!

Parhaat pikavipit ja -lainat 2021

sortter
 • Lainaa 2000 - 60 000 €
 • Ikäraja 18 v
 • Löydä parhaat lainat helposti
 • Tekee vertailun puolestasi

Sortterin tarjoama palvelu on omiaan juuri sinulle, joka tahdot antaa muiden hoitaa lainojen vertailua puolestasi.

Palvelu pelaa siten, että täytät vain tavallisen lainahakemuksen, ja sen jälkeen tulet saamaan lainatarjouksia usein monista eri paikoista.

Kun sopiva laina tulee vastaan, voit sitten vain allekirjoittaa tarjouksen ja lainarahat tulevat tilillesi usein minuuteissa.​

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Omalaina
 • Lainaa 100 - 60000€ 
 • Ikäraja 18 v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta
 • Palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta jos tarjoukset ei miellytä!​

Omalaina on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada jopa yli 20 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Omalainan kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, lainapäätöksen saat heti,  ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiin yleensä saman tien.

Lue lisää ja hae lainaa tästä >>

FreedomRahoitus
 • Lainaa 500 - 60 000€ 
 • Ikäraja 20v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Jätä 1 lainahakemus, saa jopa 20 lainatarjousta.

Freedom Rahoituksen kautta voit kilpailuttaa lainasi nopeammin kuin uskotkaan. Täytät minuuteissa hakemuksen, jonka jälkeen lainatarjouksia tulee sinulle sitä mukaan kun eri lainapalvelut saavat hakemuksesi käsiteltyä.

Tämän palvelun käyttö ei myöskään maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Jos haetkin mahdollisimman edullista lainaa, et halua jättää Freedom Rahoituksen kilpailutusta käyttämättä!

Lue lisää ja kilpailuta lainasi ilmaiseksi tästä >>

Bluefinance
 • 100 - 5000 €
 • Kuukausierä alkaen 50€ / kk
 • Ikäraja 18 v
 • Luottoa helposti pitkällä maksuajalla ja hyvin kohtuullisella korolla

Blue Financen uusi luottotili tarjoaa kaksi hyvää mahdollisuutta käytttää sitä.

Ensimmäinen mahdollisuus on pienempi alle 500e kertaluotto, jossa saat tehdä nostoja osissa ja ensimmäisen kuukauden aikana ilman nostokuluja. Yksi harvoista vielä markkinoilla olevista helposti pienistä lainoista.

Suurempi joustoluotto taas antaa enemmän joustavuutta, ja sitä on todella helppo hakea niin puhelimella kuin tietokoneella. Ei tarvita mm. liitteitä.

Lue lisää ja hae lainasi tästä >>

Katso myös nämä lainat...

Pikavippi Heti

Pikavippejä on olemassa monenlaisia, ja tämä yleistynyt pikavippi heti nimellä kulkeva vippi ei ole se ainoa mitä netistä haetaan. Vaikka sen nopeus onkin houkutteleva, kuten myöskin se että se on mahdollista saada ilman liitteitä, on kuitenkin moni muukin pikavippi sellainen jossa on joitakin omia etuja.

Usein kuitenkin hinta on aika tärkeä asia vipin valinnassa, ja tätä seikkaa monet katsovat erityisen tarkasti. Tosin pieni vippi on myöskin mahdollista saada aika edullisesti noin keskimäärin, vaikka ei ehkä valitsisi sitä ihan kaikkein halvinta vippiäkään. Kuitenkin yleensä jo tälläisen pienen pikavippivertailun avulla voi säästää selvää rahaa, eikä se useinkaan vaadi kovin paljoa sinulta. Pienikin vertailu nimittäin johtaa usein jo aika isoihin tuloksiin, ja tämän takia sitä kannattaa tehdä ja miksi olemme yrittäneet tehdä siitä niin helppoa kuin on mahdollista.

Nopea Pikavippi​

Pikavippi ei olisi kuitenkaan pikavippi, jos sitä ei voisi saada nopeasti. Tämä näkyy jo aika vahvasti tämän lainan nimestä, ja faktaa on se että pikalainat yleensä ovat sellaisia joita kuuluu jo tavallaan saada nopeasti. Tämän vuoksi myöskin tähän asiaan on yleensä aika paljon paikkuja laitettu, ja pikavippi nopeasti saatavana on aika helppo yleensä saada.

Pikavippi heti -lainat ovat oma lukunsa nopeuden kannalta, mutta keskimääräinen vippi on kuitenkin muutoinkin nopeasti saatavilla. Se on positiivista myöskin, että itse pikavipin nopeus ja hinta eivät ole niin tiukasti yhteyksissä. Tämän takia on esimerkiksi mahdollista saada nopeasti edullinen pikavippi, eikä siitä täten tarvitse ns. maksaa lisää.

​Ennen pikavipin ottamista kannattaa tehdä pikavippivertailu. Vertaamalla eri lainan tarjoajia voit säästää useita satoja euroja. Lainaa aina ainoastaan luotettavilta vippiyrityksiltä, jotka ilmoittavat kaikki laina kulut ja todellisen vuosikoron selkeästi, näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä lainaa takaisin maksaessasi. Olemme listanneet luottettavat ja varmasti turvalliset vippipalvelut, joista suosittelemme lainaamaan, jos pikalainaa tarvitset.

Useimmat pikavipit ovat tililläsi jo puolen tunnin sisällä. Poikkeuksia on kuitenkin olemassa, ja usein näitä tulee vastaan kaikkein eniten, jos haet lainaa hieman erikoisempana aikana. Esimerkiksi pikavippi viikonloppuna tai sunnuntaina voi olla hitaampi saada kuin arkena. Samaten koska pikavippi 24h ei ole mahdollista saada, niin sellaisen saamista joutuu sitten odottomaan aamuun asti.​ Kuitenkin yleensä aina on mahdollista saada vippiä melkein koska tahansa hyvin nopeasti.

Halpa Pikavippi​

Pikavippien hinnoissa voi tulla kuitenkin vastaan suurempia eroja kuin niiden hitaudessa. Tämän takia tämä on osasyy myöskin sille, miksi näitä asioita kannatta yleisesti katsoa tarkemmin kuin ehkä sitä nopeutta. Lainan korko on myöskin sellainen asia, että sen vaikutus tuntuu itsellä useimmiten paljon pidempään kuin se seikka, että saako sen lainan 15- 30 minuuttia nopeammin kuin toisen. Tämä pätee entistä vahvemmin pikavippeihin pitkällä maksuajalla.​

Edullinen pikavippi voi olla selvästi halvempi kuin toinen. Ero jää aika pieneksi esimerkiksi 100e vipin kanssa, mutta jos laina kasvaa, niin vaikutus kasvaa samalla. Usein jopa nopeammin kuin voisi ehkä heti aavistella.​ Sen takia usein mitä suurempaa vippiä haet, sitä tarkempi tämän asian kanssa on fiksua olla. Kuitenkin riippuen myöskin lainan maksuajasta, voi vaikutus olla suuri tai pieni. Jos lainan maksaa takaisin vaikka 2 kuukaudessa, ei vaikutusta niin pahasti tule.

Halvin Pikalaina

Koska pikalainojen hinnoissa usein erot jäävät näin pieniksi, ei tämän takia ole aina välttämättä mitenkään tarpeellista käyttää kovin paljoa aikaa siihen, että saisi sen kaikkein halvimman pikavipin. Toki sellaisen saaminen voi varsinkin erittäin suuren vipin kohdalla tuoda joitakin ihan arvokkaitakin etuja, mutta useimmiten säästö mikä tässä vaivassa on mahdollista tienata on kuitenkin niin pieni, että vaiva on lähes kaikille suurempi kuin mitä se mahdollinen etu on oikeasti.

Halvin vippi ei myöskään usein ole selvästi edullisempi kuin muutkaan. Usein tilanne on enemmän se, että on olemassa monta pikalainaa, joissa hinta on aika samalla tasolla. Näissä taas toiset luokat voivat sitten olla edullisempia kuin toiset, mutta niiden ulkopuolella harvoin on mitään yksittäistä selvää voittajaa. Lähes aina on yleensä muutamia halpoja pikavippejä, mutta sitten niiden kesken mitään selkeää eroa ei tule. Tämän takia halvin pikavippi ei usein ole mikään selkeä ykkönen, vaan on olemassa muutamia paremman tason vippejä ja sitten niitä joissa hinta on hieman suurempi.

Vippi 24h​

Hinta ei kovin usein ole se syy miksi ihmisiä pikavipit kiinnostavat, ja tämän vuoksi onkin ihan hyvä vähän pohtia sitä että miksi ihmiset pikavippejä oikein ottavat. Suurin syy on ehkä se helppous, niin sen suhteen että miten lainaa haetaan, että myöskin että pikalainaa on keskimäärin paljon helpompi saada kuin vaikka pankkilainaa. Tämän vuoksi sitä voi myöskin usein saada vaikka tuloja ei niin paljoa ole. Usein kuitenkin vaaditaan jonkinasteiset tulot, joskin ihan pienin pikavippi on mahdollista tietyistä vippipaikoista saada ilman tuloja.

Yksi kolmas syy on kuitenkin myöskin nopeus. Helppo pikavippi on mahdollista saada yhtä nopeasti kuin melkein jos lainaisi rahaa kaverilta, ja paljon nopeammin kuin mitään muuta lainaa. Ainoa selvä ongelma tulee kuitenkin siinä tilanteessa, että halutaan ottaa pikavippi yöllä. Pikalaina yöllä on vaikea saada, ja voisi jopa sanoa mahdotonta. Ainakin jos tahtoo saada rahat tililleen myöskin yöllä.

Nimittäin vippiä 24h ei lain mukaan saa enään tarjota. Sen sijaan laina on maksettava asiakkaan tilille ihan Suomen lain mukaan vain 7  - 23 välisenä aikana. Päivissä ei kuitenkaan rajoitetta ole, ja tämän vuoksi on mahdollista saada pikavippi viikonloppuna jos niin tahtoo.​

Pikavippi Viikonloppuna​

vippi

Yksi eräs todella iso etu mikä pikavipeillä on on myöskin se, että niitä voi saada jokaisena päivänä. Vaikka ihan ei päästä siihen tilanteeseen että olisi mahdollista saada pikavippi 24/7, niin pikavippi viikonloppuna on mahdollista keskimäärin saada aika helpostikkin. Usein mahdollista on myös saada vippi pyhinä, tai sitten pikalainaa sunnuntaina tai lauantaina jos niin tahtoo. Tämä onkin valtava ero siihen, että usein pankkilainaa tai oikeastana mitään muutakaan lainaa ei ole ollut mahdollista saadaa kuin arkena.

Nettilainojen kanssa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole. Erityisesti nykyisin kun monet lainapaikat tarkistavat lainahakemuksia jopa koneiden avulla. Tällöin ei tarvitse ihmisten olla paikalla esimerkiksi jouluna, jonka takia on mahdollista myöskin saada lainaa vaikka juhannuksena kun paikat ovat muuten kiinni.

Mikäli oikeasti tarvitsee tai vaan muuten tahtoo saada lainaa viikonloppuna, niin tämä vippi on usein se ainoa toimiva keino. Se on ainakin sellainen, jota kautta on mahdollista saada lainaa helposti myöskin viikonloppuisin.​

Luotettava Vippi Turvallisesti

Yksi syy miksi monilla ihmisillä on edelleen sellainen käsitys että pikavipin ottaminen voisi olla jotenkin turvatonta on se, että kun pikalainat Suomeen tulivat, niin niiden tarjonta oli monella tapaa vielä aika villiä. Nämä lainat olivat tuolloin aivan uusi asia, ja sen takia niiden tarjonnassa ja muissakin seikoissa ei ollut oikein mitään yhteistä pelikirjaa. Lisäksi monien lainapaikkojen luotettavuus oli tuolloin ihan oikeasti usein aika epäselvää, kun historiaa ei monilla vippimestoilla mitenkään ollut.

Nykyään kuitenkin asia on jo hyvin erilainen. Jokainen lainapaikka joka tarjoaa lainaa netissä joutuu kirjautumaan lainanantajarekisteriin, jonka takia heidän omistajansa ja taustansa tiedetään. Lisäksi olemassa on monia vippipaikkoja, jotka ovat tarjonneet erilaisia vippejä jo 5 tai jopa 10 vuoden ajan. Onkin nykyään paljon helpompi löytää luotettava pikavippi kuin se on aiemmin ollut.

Lähes kaikki lainapaikat ovat luotettavia nykyään, kiitos näiden muutosten. On kuitenkin varmasti jossain päin nettiä vielä sellaisia epäilyttäviä vippipaikkoja, mutta ne ovat onneksi usein niin pieniä että niihin törmääminen on vaikeaa. Kuitenkin koska näitä tunnettuja ja pidempään aikaan olleita lainapaikkoja on tarjolla on niin paljon, suosittelemme yleensä pysymään niissä jos haet lainaa.

Suurin poikkeus tässä tuleekin usein tilanteessa, jossa halutaan hakea jotain uutta lainaa.​ Joka vuosi tarjolle tulee ainakin jonkin verran uusia pikavippejä, ja tällöin niissä voi joskus tulla myöskin erittäin mielenkiintoisia uutuuksia. Kuitenkin tällöin kun hakee uudesta lainapaikasta lainaa, tulee aina suurempi riski sen luotettavuuden suhteen. Tällöin puuttuu jotakuinkin kokonaan ne faktat, joiden perusteella voisi sanoa onko laina hyvä vai ei.

Tämä on pieni riski, mutta yleensä jos tilastoja katsoo, niin huijaavia pikalainoja ei oikeastaan ole Suomeen tullut. Ainakaan sellaista joka olisi rekisterissä mukana. Tämän takia voikin olla viisasta katsoa rekisteristä ensin, että kyseinen lainapaikka on varmasti siellä listattu. Tämän lisäksi kannattaa katsoa että näet sivuilta kuka sen takana on. Sen pitäisi yleensä löytyä aika helposti, ja jos tietoa on vaikea löytää, on se hieman epäilyttävä merkki.

Jos uudet vipit vähääkään epäilyttävät, ei niitä kannata ottaa. Vanhoja ja luotettavia pikalainoja on tarjolla kuitenkin niin paljon, että en oikein usko että sinulta loppuu tarjonta niiden suhteen muutenkaan.​

Pieni Pikavippi Heti 2019

Pieni pikavippi on suosittu ja toimiva laina, jota voi ottaa ja käyttää monilla eri tavoin. Tämän takia se onkin suosituin laina mitä netistä ylipäätänsä otetaan. Se on edullisempi kuin suurempi vippi, ja lisäksi vielä selvästi tilanne on myöskin se, että tälläinen pieni vippi on myös paljon helpompi maksaa takaisin. Tässä mielessä se on myös turvallinen pikavippi tässä mielessä.

Pienin vippi mitä on mahdollista saada on lähes aina 100e vippi.​ Samalla se on myöskin se yksittäinen, kaikkein suosituin lainamäärä. Näitä lainoja otetaankin enemmän kuin mitään muuta lainasummaa. 

Jos lasketaan yleisesti pieneksi luokiteltavat lainat yhteen (noin 500e saakka)​, niin todella iso osa netin lainoista, varsinkin pikalainoista, on näissä kokoluokissa. Tämän takia koska lainapaikat tämän myöskin tiedostavat, tarjotaan näitä vippejä myöskin paljon enemmän kuin suuria lainoja. Usein tilanne on kuitenkin aika jakautunut myöskin siten, että tietyt lainapaikat antavat vippejä, kun taas toiset ovat antamassa enemmän sitten niitä suuria lainoja. Aika harvoin samasta paikasta on mahdollista saada pieni vippi ja suuri kulutusluotto. Tämä onkin mahdollista usein vain niissä kaikkein suurimmissa lainapaikoissa.

Vippipalvelut ovat usein erikoistuneet pikavippeihin noin 2000e vippiin asti. Kuitenkin näiden ottaminen on todella harvinaista, ja voisi arvioida että noin 500 euron ylittävät vipit ovat usein jo erilaisia luottoja. Niitä toki otetaan vielä myöskin pikavippinä, mutta luottojen kautta niitä voi olla monesti jo edullisempi tai muuten parempi hakea.

Pienessä pikalainassa on kuitenkin monia etuja, joita ei tule samalla tavalla jos laina on isompi. Isoin näistä on ehdottomasti se, että tälläinen vippi on yleisesti mukavampi monin tavoin kuin suuri laina.

Yksi etu tulee siitä, että lainan ollessa pienempi se tulee myöskin aina halvemmaksi kuin suurempi laina jos muut seikat ovat samat. Toisaalta jos korot ovat hieman suuremmat, niin maksuajan pituus kuitenkin pitää pienen lainan hinnan usein pienempänä. Kaiken kaikkiaan pienet vipit ovat edullisempia lähes aina. Monet seikat niissä jo tukevat tätä ajatusta.

Toinen etu taas on se, että pieni pikalaina on mahdollista saada helpommin. Pikavippi helposti on asia mitä moni haluaa, ja tämä pätee usein erityisesti noin 400e vippeihin asti.​ Tässä tulee mukaan sitten sellaiset asiat kuten pikavippi työttömälle tai vippi opiskelijalle. Näitä on mahdollista usein saada vain, kun laina on tarpeeksi pieni.

Helppo Pikavippi

Keskimäärin pikalaina on ehdottomasti helpompi saada kuin vaikka kulutusluotto. Osittain tämä johtuu näiden luonteestakin, mutta yleensä suurin selittävä tekijä tälle on kuitenkin vippien koko. Kun ne ovat paljon pienemmät kuin luotoissa, niin lainaa annetaan myöskin helpommin.

Tämä onkin yksi iso heikkous pikaluotoissa.​ Usein ne ovat eräällä tavalla luottotilejä, joka tarkoittaa usein myöskin sitä, että niiden kautta ei voi suoraan hakea vain sen verran lainaa kuin tarvitsee. Sen sijasta joudut avaamaan tämän luottotilin, joka ei sinällään toki olisi vielä mikään ongelma. Haaste tulee kuitenkin siitä, että se luottoraja on lähes aina suurempi kuin mitä ehkä tarvitsisit. Pahimmillaan luottoraja voi olla pakko asettaa jopa 2000 €, vaikka haluaisit käyttää siitä vain vaikka 200e lainaa. Sinällään tämä ei vielä olisi niin valtava ongelma, mutta ongelma on enemmän se, että tälläisen luoton saaminen on ymmärrettävästi vaikeampaa kuin 200e vipin kanssa.

Tämän takia jos koet vaikeuksia saada lainaa, niin helppo pikalaina on usein kaikkein helpoin keino sitä saada. Tämä pätee vahviten pieniin lainoihin, mutta yleensä voi tilanne olla aika sama ainakin noin 1000e lainoihin asti.​ Sen jälkeen luotoissa voi tulla taas se etu vastaan, että niiden kautta voi saada pidemmän maksuajan kuin pikavipeissä, joissa se rajoittuu usein 12 kuukauteen (https://www.lmvma.com/vippi-vuoden-maksuajalla/). Luottojen rajat voivat olla paljon pidemmät, varsinkin isompien luottojen kanssa.

Pikavippi Puhelimella

Puhelimien käyttö on muuttunut täysin siitä ajasta, kun vippejä alkoi tulla tarjolle. Tämän takia onkin myöskin ihan uudella tavalla kysyntää saada pikavippi puhelimella, ja vielä helposti.

Tavallaan tälläinen tilanne oli jo aikoinaan, kun useimpia vippejä piti hakea tekstiviestillä. Lainaa tekstarilla haettaessa homma olikin todella helppoa. Ongelma siinä oli kuitenkin se, että se oli myöskin samalla liian turvatonta, ja mahdollisuus ottaa lainaa toisen nimissä oli liian suuri.

​Nykyään ei olekkaan mahdollista saada pikavippi tekstarilla, vaan aina tarvitaan nettipankkitunnukset. Tämä on eräänlainen este kyllä, mutta Suomessa elämä on muutenkin nykyään jo aika haastavaa ilman näitä pankkitunnuksia, joten usein tämä ei ole ihmisille ongelma.

Se miten tämä kuitenkin vaikutti lainan ottamista on myöskin se, että oli vaikeampi saada vippi puhelimella. Tavallaan tämä ei onnistu samalla tavalla kuin aikoinaan, mutta kännykän nettiselaimen kautta on useimmiten aina mahdollista lainaa hakea. Suurin ongelma kuitenkin tässä voi edelleen olla sen suhteen, että osa lainapaikoista haluaa liitteitä hakemuksen mukana. Joskus nämä voi ottaa vaikka puhelimen kameralla, jolloin homma hoituu aika helposti. Tällöin on mahdollisuus ottaa lainaa puhelimella usein aika hyvä.

Jotkut lainapaikat ovat myöskin tehneet omia kännykkäsovelluksia, joiden kautta lainaaminen on vielä helpompaa jos sitä tahtoo tehdä puhelimen kautta. Näitä ei kuitenkaan ole kuin ihan suurimmilla parilla lainamestalla, joten tämä ei aina ole mahdollista.

Yleisesti on mahdollista kuitenkin hakea pikalaina kännykällä jos niin tahtoo. Aivan niin helppoa se ei kuitenkaan suoranaisesti ole kuin hakea se vippi tietokoneen kautta. Lähes aina kuitenkin mahdollista jos sen ehdottomasti haluaa tehdä.​

Muista kuitenkin aina, että älä koskaan ota suurempaa lainaa tai vippiä mihin maksukykysi riittää