Pikavippi Heti Tilille

Ennen pikavipin ottamista kannattaa tehdä pikavippivertailu. Vertaamalla eri lainan tarjoajia voit säästää useita satoja euroja. Lainaa aina ainoastaan luotettavilta vippiyrityksiltä, jotka ilmoittavat kaikki laina kulut ja todellisen vuosikoron selkeästi, näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä lainaa takaisin maksaessasi. Olemme listanneet luottettavat ja varmasti turvalliset vippipalvelut, joista suosittelemme lainaamaan, jos pikalainaa tarvitset.

Vertailemalla vippejä ja kulutusluottoja säästä aina selvää rahaa. Valitse juuri sinulle sopiva vippi tai kulutusluotto, mutta elä koskaa lainaa enempää mitä tulosi antavat myötä. Vippi vertailu kannattaa aina. Ja tässä lista parhaista pikavipeistä ja lainoista tällä hetkellä!

Parhaat pikavipit ja -lainat 2018

Ferratum

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 21v
 • Luottotili, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Uudistunut palvelu alentanut hintojaan ja parantanut tarjouksiaan!

Ferratum tarjoaa kätevää joustoluottoa tililuoton muodossa 2000 euroon asti, nyt myös kovilla alennuksilla!

Nostoja voit tehdä Ferratumin luottotililtä 24/7 nopeasti ja helposti aina luottorajaan asti ilman uusia hakemuksia tai odottelua.

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen nostonsa ilman korkoa tai kuluja (eli ilmaiseksi) 30 päivän ajaksi. Ja kaikki asiakkaat saavat nostokuluista 50 % alennuksen 1000 euroon asti koodilla ELOKUU5

lainasto

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 50 - 2000€ (400€ pikalaina)
 • Ikäraja 18v
 • Edullinen pieni vippi 12kk maksuajalla

Lainaston kanssa haluamme suositella nimenomaan sen pikalainaa, jota voi saada 400 euroon asti 12kk maksuajalla hyvin helposti.

Vaikka Lainaston muut lainatuotteet ovat hieman kalliita, on tämä tarjous paras pikavippi pitkällä maksuajalla mitä nyt on tarjolla edullisesti.

Ekstraluotto

Lue lisää ja hae tästä

 • 400 - 2100 €
 • Maksuaikaa 3 - 96 kk
 • Ikäraja 21v
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia ja takaajia

Ekstraluoton kautta on mahdollista hakea nopeasti kätevää tililuottoa, jota voi sitten käyttää aivan vapaasti siihen tahtiin kuin tahtoo.

Luottotilin saat auki hetkessä, ja ensimmäinen nostosikin voi olla tililläsi jo reilusti alle puolessa tunnissa.

Lisäksi tarjolla on markkinoiden pienimpiin kuuluva minimilyhennys, sekä paljon joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen.

Ainoa heikkous onkin hieman korkeampi hinta, jonka takia suuria luottoja ei ehkä kannata täältä hakea.​

suomilimiitti kokemuksia

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 10 - 2000€
 • Ikäraja 20v
 • Ensimmäinen laina ilman korkoa tai muita kuluja uusille asiakkaille

Suomilimiitästä uudet asiakkaat voivat saada jopa 2000 euroa lainaa ilman mitään kuluja tai korkoa. Tässä ensilainassa on myös markkinoiden pisin maksuaika, joka voi olla jopa 60 päivää

Jos haet pienempää tai kohtuullista vippiä, jonka voit maksaa hyvin takaisin jo kuukauden sisällä, niin Suomilimiitin pikavippi on tämän hetken paras tarjous!

Creditstar

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 50 - 2000€
 • Laina-aika 1-12 kk
 • Ikäraja 18v
 • Suomen kansalaisuus

Creditstar tarjoaa kohtuuhintaista luottoa, jota voi käyttää kuten pikalainaa tai kulutusluottoa, ihan miten haluat.

Parasta onkin ehkä mahdollisuus vaikuttaa maksuaikaan ja lainan käyttöön ​paremmin kuin suuressa osassa lainapaikoista.

Erinomainen valinta myös nuorille lainaajille, sekä heille, jotka tahtovat saada kätevän luottotilin joustavalla maksuajalla.​

Eurolimiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainasumma 10 - 3000€
 • Laina-aika 3 -56 kk
 • Ikäraja 21v
 • Suomen kansalaisuus

Eurolimiitti tarjoaa hyvin joustavaa joustoluottoa niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Erityisestä sillä on uusille asiakkaille tarjottu mahdollisuus nostaa 1000 euroa ilman kuluja ja korkoa ensimmäiseen eräpäivään saakka.

Muutenkin lainan takaisinmaksun kanssa voi saada paljon joustoa ja vaikuttaa mm. maksuaikaan paljon.

Miinuksena laina ei ole kaikkein edullisin, jonka takia varsinkin isojen lainojen kanssa kannattaa olla tarkkana.​

Limiitti

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 100 - 2000 €
 • Ikäraja 20v
 • Tililuotto, jolta voi tehdä nostoja omaan tahtiin
 • Nostot kännykällä tai netistä helposti
 • Eka nosto 1000 € asti ilman nostokulua

Limiitti.fi tarjoaa kohtuuhintaista joustuluottoa 2000 € asti heille, jotka haluavat lainalleen maksimaalisen joustavuuden.

Palvelun kautta avaat oman luottotilin, jolta voit tehdä nostoja 24/7 tililesi omaan tahtiin ja ilman uusia hakemuksia.

Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 1000 euroon asti ilman nostokuluja!​

aktiivilaina

Lue lisää ja hae tästä

 • 500 - 50000 €
 • Maksuaikaa 1 - 15 vuotta
 • Ei tarjoa lainoja opiskelijoille eikä työttömille
 • Kaikki lainat ilman vakuuksia

Ikäraja 20v​


Aktiivilaina on eräs uusimmista lainapalveluista, avaten ovensa suomalaisille helmikuusta 2018.

Sen kautta on helppo ja nopea hakea erityisesti suurempia lainoja edulllisella korolla ja lähes niin pitkällä maksuajalla kuin vain haluat.

Eräs parhaista lainapaikoista 2018, kun haet suurempaa lainaa edullisesti!​

lendokuva

Lue lisää ja hae tästä

 • Lainaa 500 - 50000€ 
 • Ikäraja 18v
 • Yhdellä lainahakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta

Lendo on parhaita lainojen kilpailutuspalveluja mitä tällä hetkellä on. Sitä kautta voit yhden hakemuksen täytöllä saada reilusti yli 10 lainatarjousta, joista sitten voit valita sen parhaan lainan itsellesi.

Lendon kautta onkin erityisen helppoa selvittää nopeasti millaista lainaa tai vippiä sinulle tarjottaisiin. Hakemuksen täyttää minuuteissa, ja hakemuksia alkaa tulla sähköpostiiin yleensä saman tien.

Eikä palvelun käyttö maksa mitään, eikä sido mihinkään, vaan voit jättää myös lainan ottamatta!​

Katso myös tämä laajempi lainavertailu...

Pikavippi pankkitunnuksilla on helpoin ja turvallisin tapa ottaa pikavippi. Suurin osa pikalainojen tarjoajista vaatiin verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen, varsinkin uusien vippien kohdalla. Osalle taas riittää muutaman tekstiviestin lähettäminen. Pikavipin hakeminen verkkopankkitunnuksia käyttämällä on huomattavasti järkevämpi vaihtoehto. Kaiken hyvän lisäksi säästät tekstiviestikuluissa. Kun haet lainaa pankkitunnuksillasi saat rahat nopeammin tilillesi. Pankkitunnuksilla haetut pikalainat pääsääntöisesti hyväksytään 15 minuutin sisällä. Tekstiviestilla haetut vipit ovat tässä suhteessa hitaampi vaihtoehto lainan hakemiseen.

Miten haet pikavippiä pankkitunnuksillasi?

 1. Valitse itsellesi sopivin lainan myöntäjän ja menet heidän verkkosivuilleen.(katso vuoden 2018 edullisimmat pikalainat)
 2. Tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi.
 3. Täytät tarvittavat tiedot ja valitset lainan suuruuden ja takaisin maksuajan.
 4. Luet lainaehdot huolella ja hyväksyt ne.
 5. Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi.

Kuka voi ottaa pikavipin?

pikavippi heti tilille

Pikavipin voit ottaa jos sinulla on henkilökohtainen tili suomalaisessa pankissa, luottotietosi ovat kunnossa, olet 18v Suomen kansalainen ja sinulla on henkilökohtainen puhelin liittymä. Pikalainojen tarjoajien sopimusehdoissa löytyy joitakin poikkeuksia ja eroja, mutta edellämainitut ehdot ovat yleisimpiä käytössä olevia ehtoja lainan myöntämiseen. Harkitse pikavipin ottamista aina pitkään ja hartaasti. Äläkä koskaan ota toista pikavippiä edellisen maksamiseen. Tutustu vuoden 2018 edullisimpiin pikavippeihin ja kulutusluottohin sivuiltamme.

Vaikka pikavipin voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia niin se tarkoita kuitenkaan sitä, että pikavipin voisi hakea ilman luottotietoja. Pikalainayritykset tarkastavat luottotietosi aina joten pikavippien hakeminen luottotiedottomana on täysin ajanhukkaa. Pahimmassa tapauksessa pikavipin hakeminen maksuhäiriömerkinnän kanssa johtaa siihen, että maksat ainoastaan lainahakemuksesta aiheutuvat kulut ja vastauksena saat kielteisen lainapäätöksen.

On pikalainayrityksiä jotka veloittavat lainahakemuksesta tekstiviestillä jopa 10€ per lainahakemus. Alalla on ollut myös epärehellisiä toimijoita joilla ei ole ollut aikomustakaan myöntää ihmisille lainoja vaan ainoastan veloittaa lainahakemuksista. Tämän takia pikavippejä onkin mainostettu hyvin harhaanjohtavilla mainoksilla esimerkiksi juuri yhtenä myyntiargumenttina vipin hakeminen ilman luottotietoja.

Pikavipin hakeminen velkojen maksuun on myös se kaikista vaihtoehdoista huonoin.

Mikäli olet velkaantunut kannattaa siihen hakea tarvittavaa apua esimerkiksi Velkakierre.com -sivustolta. Sivustoa ylläpitää Suomen evankelisluterilainen kirkko. Vaikka velkatilanne tuntuisi kuinka pahalta tahansa kannattaa siihen puuttua ja hakea apua mahdollisimman pian.

vippi

Lainan tai vipin hakeminen kannattaa tehdä hyvin harkitun päätöksen jälkeen. Missään nimessä ei kannata lainata ylikallista pikaluottoa kiirellä ensimmäisestä lainapaikasta mikä sattuu osumaan kohdalle. Lainojen, kulutusluottojen sekä pikavippien koroissa ja kuluissa on huomattavia eroja, joten vertailemalla eri lainantarjoajia voit säästää rahaa jo hyvin suuriakin summia. On myös hyvä pitää mielessä, että lainaa tai pikavippiä ei koskaan kannata ottaa jo alkaneisiin talousvaikeuksiin tai vanhojen vippien takaisinmaksamiseen.

Pikavippi heti ja nyt!

Pikavippi on pienlaina nopeaa ja akuuttia rahantarvetta varten. Pikavippi voidaan myöntää aina muutaman päivän takaisinmaksuajasta monien vuosien takaisinmaksuihin asti. Kaikki riippuu lainattavasta summasta: usein esimerkiksi 300e laina maksetaan takaisin nopeammin kuin 1000e vippi.

Pikavippejä kannattaa vertailla

Pikavippejä kannattaa ja tulee vertailla. Etusivulta löytyy kattava pikavippivertailu, jossa voit tarkistella eri luottojen ja lainojen todellisia kuluja. Vertailussa on myös huomioitu ajankohtaiset tarjoukset. 

Olemme koonneet sivuillemme luotettavien yritysten tarjoukset niin, että sinun on helpompi löytää juuri tilanteesi sopiva laina.

Lainan hakeminen on helppoa ja turvallista. Täytä lainahakemus, ja tutustu huolellisesti lainaehtoihin. Lähetä hakemus, ja odota luottopäätöstä. Luottopäätös tulee yleensä minuuteissa!

Pikavippi ilman luottotietoja

Myös luottotiedottoman on mahdollista saada heti lainaa ilman luottotietoja. Netissä on paljon erilaisia luotonantajia, jotka antavat mahdollisuuden saada pikavippi luottotiedottomalle. Jotkin sivustot tarjoavat pikaluottoa myös pelkällä kännykkäliittymällä. Varmin tapa saada pikavippi ilman luottotietoja on, jos sinulla on takaaja. Jos olet menettänyt luottotietosi, joudut odottamaan 2-5 vuotta että ne palautuvat.

Pikavippien korot

Pikavipeissä on usein todella suuret korot. Kannattaakin lukea tarkkaan, kuinka suureksi lainasumma kasvaa. Pikavipin takaisinmaksusumma saattaa kohota jopa moninkertaiseksi, jos maksuehtoja ei lue tarkasti.

Suosittelemmekin, että otat ensimmäisenä lainana uuden asiakkaan korottoman lainan. Tällaista vaihtoehtoa tarjoaa mm. Vivus, Ferratum ja Limiitti.fi. Jos lainaa ei maksa takaisin sovitussa ajassa, lainanantajat saattavat lisätä korottomiin lainoihin lisäkuluja, ole siis huolellinen.

Ennen lainan tai vipin hakemista

 • Mieti lainasumma huolella. Älä siis lainaa enempää kuin tarvitset.
 • Älä lainaa rahaa velkojen takaisinmaksuun.
 • Ota laina tai vippi ainostaan luotettavilta lainantarjoajilta
 • Mieti itsellesi sopivin lainan takaisinmaksuaika. Pitkä takaisinmaksuaika ei ole aina paras!

Alhaalle olemme listanneet vuoden 2018 edullisimmat pikavipit

Edullisimmat pikavipit 2018

Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan. Vivus on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja tarojava yritys. Lainaratkaisuja Vivukselta löytyy jo yli miljoona. Vivukselta voit hakea 10€ – 600€ suuruista lainaa.


Vippi.fi on Suomen suosituin ja halvin pikavippi. Nopeille takaisinmaksajille alennusta lainakuluista. Lainaa 50€ – 1000€ ilman vakuuksia ja takaajia. Vippi.fi on yksi pikalainaalan vanhimpia ja tunnetuimpia toimijoita. Vippi.fi:stä saat nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua. Ilmainen lainahakemus verkkopankkitunnuksilla.


Monetti tarjoaa helpotusta yllättääviin menoihin ja kuluihin joustavalla maksuajalla. Monetti on yksi edullisimmista pikalainanmyöntäjistä. Kulut on ilmoitettu mahdollisimman selkeästi, joten et maksa lainkaan piilokuluja. Monetista voit hakea lainaa 100€ – 1000€.


Pikavippi.fi kuuluu Suomen vanhimpiin pikalainayrityksiin. Pikavippi.fi on myös täysin suomalainen sekä suomalaisessa omistuksessa oleva firma. Pikavippi.fi:n vahvuudet ovat nopea asiakaspalvelu, kilpailukykyiset lainahinnat sekä turvallinen ja luotettava lainahakemus. Pikavipin lainatuotteita ovat 50€ – 1000€ pikalainat.


Capitum.fi tarjoaa luotettavaa ja edullista pikalainaa aina 50 eurosta 400 euroon asti. Capitum on reilu suomalainen pikalainayritys josta voi hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Capitumista saat nopean maksajan edun kun maksat lainasi takaisin 14 päivän sisällä.


OKMoney.fi on Suomen yksi luotetuimmista lainantarjoajista. OkMoneysta saat erittäin joustavat takaisinmaksuohjelmat. OKMoneyn lainatuotteita ovat 50 euron – 1000 euron pikalainat. Lainaa voi hakea kätevästi verkkopankkitunnuksilla.


Risicum.fi on tunnettu korkeasta laadusta ja turvallisuudestaan. Risicum on palvellut jo yli 200 tuhatta suomalaista, laina-asioissa. Risicumista voit hakea 50€ – 1000€ pikalainaa joustavalla 3 kuukauden laina-ajalla.


Ferratum.fi lainaa vippejä ilman inhottavia piilokuluja. Lainan hakeminen ja asiakaspalvelu ovat maksuttomia käyttää. Nopea lainapäätös eli saat rahat heti tilille kun lainapäätös on annettu. Ferratumista voi hakea 50 euron – 1000 euron lainoja kätevästi verkkopankkitunnuksia käyttäen. Voit valita myös itsellesi sopivimman laina-ajan.

Hae lainaa Ferratum.fi:stä tästä »


Everyday.fi on kuin luottokortti kännykässä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nostaa halumiasi summia tilillesi luottorajasi puitteissa. Kätevästi netissä tai tekstiviestillä. Sopimuksen tekeminen on täysin ilmaista ja maksat ainostaan luoton käytöstä. Luottoa voit hakea 50€ – 1000€. Hakemus lähetetään Everyday.fi -verkkopalvelussa ja sen lähettäminen on ilmaista.

Edullisimmat vipit 2018

Ostosraha.fi lainaa kulutusluottoja joustavasti 400 eurosta aina 2500 euroon. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja saat rahat tilillesi noin 15 minuutissa mikäli lainahakemuksesi hyväksytään. Kulutusluottoille myönnetään jopa 36 kuukauden laina-aika.


Nopsalaina.fi myöntää 500€ – 6000€ kulutusluottoja jopa viiden vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää kätevästi ja turvallisesti nopaslainan sivustolta löytyvältä verkkolomakkeelta. Lainanhakijan voit saada lyhennysvapaata kaksi kertaa vuodessa.


Etua.fi kilpailuttaa kulutusluotot puolestasi. Saat siis varmasti tarpeitasi vastaavan lainan josta et maksa liika. Kulutusluoton kilpailuttaminen on todella vaivatonta ja nopeaa, täytät vain yhden lainahakemuksen ja saat sähköpostiisi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.


Joustolaina.fi tarjoaa vaivattoman tavan lainata kulutusluottoja aina 4000 euroon asti. Voit itse valita takaisinmaksuajan 1 – 3 vuoden laina-ajalla. Lisäksi jokaisen lainan alkuun myönnetään yksi kokonaan lyhennysvapaa vuosi eli maksat vuoden ainoastaan lainan hallinnointikulut ja koron. Voit hakea joustolainaa kätevästi verkkohakemuksella.

Pankin laina vai pikalaina netistä?

Ennen lainan tai pikavipin ottamista kannattaan tutustua mahdollisimman moneen lainan tarjoajaan. Eri lainantarjoajilla on kaikilla erilaiset ehdot lainan myöntämiselle. Sinun tehtäväksesi jää vain valita, mikä lainantarjoaja sopii sinulle parhaiten.

Pankista lainapäätöksen saaminen voi kestää useita päiviä. Kun taas pikavipin saa lähes heti tilille. Pankin korko voi olla edullisempi, mutta huomaa, että kaikki pankit eivät myönnä pieniä lainoja lainkaan. Pikavippien todellinen vuosikorko voi vaihdella suuresti, riippuen lainantarjoajan ehdoista ja maksuajan pituudesta. Yksi vaikuttava tekijä on myös lainaajan ikä, jonka takia pikavippi 19 vuotiaalle maksaa usein enemmän kuin 23 vuotiaalle.

Muista kuitenkin aina, että elä koskaan ota suurempaa lainaa tai vippiä mihin maksukykysi riittää

Laatulaina

Laatulaina on kotimainen rahoitusalan yritys, joka on toiminnassaan keskittynyt lyhytaikaisiin lainoihin, eli pikavippeihin.
Pikavippi myönnetään kaikille 19 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilta löytyy asiallisessa tilassa olevat luottotiedot sekä kännykkäliittymä ja omiin nimiin avattu pankkitili suomalaisesta pankista.

Vipeille tyypilliset lainakorot

Kulut ja korot laatulainassa sijoittuvat suunnilleen kotimaiseen keskikastiin. Laina-ajan voi valita oman tarpeen mukaan alkaen viikosta aina 28 päivään saakka.
Luottohakemuksia Laatulainan lainapalvelu ottaa vastaan ympäri vuorokauden, niin tekstiviesteinä kuin nettihakemuksinakin. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä palvelun aukioloaikoina eli päivitätin klo 8.00 – 23.00 välillä.
 

Viestilaina

Viestilaina on Suomen Viestilaina Oy:n toimittava vippipaikka ja rahoitusalan asiantuntija. Se tarjoaa uusille asiakkailleen 50 EUR, 100 EUR sekä 200 EUR pikavippejä.
Minimi-ikä lainan saamiselle on yhdeksäntoista vuotta. Uusille asiakkaille tarjotaan pienlainaa 50-200 euroa, aiemmin palvelua käyttäneet voivat lainata jopa 300 euroa.

Edullinen hintataso

Viestilainan hintataso on varsin edullinen. 50 EUR vippi kymmenen vuorokauden takaisinmaksuajalla tuo maksettavaksesi 60 euron laskun. Palveluun lähetetyistä tekstiviesteistä veloitetaan 1,90 € / kpl, mikä kannattaa huomoida vippien hintavertailua tehdessä. Tältä kululta voit säästyä käyttämällä netin kautta täytettävää hakemusta.

Lainapäätös parissa minuutissa

Pikalainan luottopäätöksen saat nopeasti, jopa muutamassa minuutissa, ja lainahakemuksen voi lähettää joko tekstiviestillä tai nettihakemuksella.
Vippihakemuksia otetaan vastaan vuorokauden kaikkina aikoina ja ne käsitellään ma-la aamuseitsemästä iltayhteentöistä välillä ja sunnuntaisin yhden ja viiden välissä. Rahojen siirto tapahtuu myös näinä aikoina.
 

Vippiluotto

Vippiluottoa voit hakea sekä Internetissä että SMS-viestillä.
Iältään alle 23 vuotta vanhat ensi kertaa Vippiluottoa käyttävät henkilöt voivat vipata kaksisataa euroa ja sitä vanhemmat 300 euroa.

Laina-aika yksi tai kaksi kuukautta

Alle 500 EUR lainoissa takaisinmaksuaika on yksi kuukausi ja sitä isommissa kuusikymmentä vuorokautta kahdessa tasaerässä.
Ensimäinen laina voi olla iästäsi riippuen 200 tai 300 euroa. Siitä eteenpäin sinulle avautuvat rahasummat kasvavat suuremmiksi sadan euron välein maksettaessa edellinen pikavippi takaisin.

Avoinna klo 9-21 (11-19)

Vippiluotto palvelee asiakkaitaan arkipäivisin kello 9:00 – 21:00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11:00 – 19:00.
 

FastCash

FastCash tarjoaa pikalainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainoille on tarjolla ainoastaaan 30 päivän eli yhden kuukauden laina-aika. Uudet asiakkaat voivat hakea 100-400 euron vipit ja vanhoilla asiakkailla on mahdollisuus hakea myös suurinta 500 euron lainaa.
Lainanhakijalta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää, asiallista luottohistoriaa ja tietenkin omissa nimissä olevaa matkapuhelinliittymää sekä omaa pankkitiliä. FastCash ei tarjoa luottoa luottotiedottomalle.

Korkoa alle 1 € / päivä

Hinnat FastCashilla ovat alan keskitasoa. Esimerkiksi 100 euron vippi yhden kuukauden maksuajalla tulee maksamaan takaisinmaksettaessa 120 euroa. Korkoa kertyy siis alle yksi euro päivää kohden.
Hakemuksien ollessa tekstiviestimuotoisia, on hintaan laskettava tosin mukaan myös tekstiviesteistä kertyvä muutaman euron lisä.

Hakemusten vastaanotto 24/7

Palvelu on avoinna päivittäin klo 8.00 – 22.00 ja hakemuksia voi lähettää ympäri vuorokauden. Aukioaikojen ulkopuolella saapuneet hakemukset käsitellään palvelun auetessa saapumisjärjestyksessä.
 

Ege.fi

Ege Finance Oy:n tuottama Ege.fi tarjoaa pikalainaa jokaiselle 19-vuotiaalle raha-asiansa mallikkaasti hoitaneelle henkilölle.

Lainaa 50 – 500 euroa

Uusille asiakkaille tarjotaan 50e – 100e:n lainoja, mutta aiemmin Egeä käyttäneille tarjoutuvat lainasummat aina 1000 euroon saakka. Alle 21-vuotiaille vanhoillekin asiakkaille lainan maksimisumma on 100 euroa ja 21-27 vuotiaille lainasummat nousevat portaittain aina 500 euroon asti.
Takaisinmaksuaikaa on tarjolla neljätoista, 2 x 14 tai 30 vuorokautta. Eräpäivän siirtäminen on myöskin mahdollista, mikäli rahatilanteesi sattuu olemaan eräpäivän aikoihin liian tiukka.

Maksa kahdessa erässä

Esimerkiksi maksaminen kahdessa 14 päivän erässä saattaa helpottaa tiliisi kohdistuvaa painetta tuntuvasti.
Lainojen kulut ovat kohtuulliset. Esimerkkinä 50 euroa kahden viikon maksuajalla tulee maksamaan lopulta 62 €.

Vippi netissä tai tekstiviestillä

Lainahakemuksia Ege ottaa vastaan netissä, tekstiviestillä sekä myös puhelimitse soittamalla. Ege.fi -lainapalvelu on avoinna arkisin kello 8.00 – 23.00 ja viikonloppuisin kello 9.00 – 21.00.

Ostosraha

Ostosraha-palvelun taustalta löytyy pitkäaikainen ja luotettava toimija OPR-vakuus, joka pyörittää suomessa myös muita pikalainapalveluita. Palvelu myöntää hieman normaalia pikavippiä suurempia vakuutuksettomia luottoja, jotka vaihtelevat 400 ja 2500 euron välillä.

Maksimi-ikä 75 vuotta

Rahaa saadaksesi sinun tulee olla vähintään 21- ja korkeintaan 75-vuotias Suomen kansalainen, jolta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lainan takaisinmaksuaika on valkattavissa pienemmillä luotoilla kahden kuukauden ja vuoden välillä. Ostosraha perii luotoista kiinteän 19 % koron lisäksi avausmaksun sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun.
Pienlaina on nostettavissa luottokelpoisuuden tarkastuksen jälkeen välittömästi, mikäli hakijalla on käytössään nordean, handelsbankenin, sammon, osuuspankin, säästöpankin tai paikallisosuuspankin tili. voit myös kustantaa koko jäljellä olevan luoton takaisin ilman lisähintaa.

Kaikki pikalainat tarjolla heti

Esimerkiksi 2500 EUR lainan todelliseksi hinnaksi 24 kuukauden maksuajalla tulee 3287,04 euroa.
Tässä pikalainapalvelussa ei ole rajoitteita sen mukaan, minkä kokoisia lainoja voit ottaa ensimmäisellä kerralla, vaan kaikki asiakkaat voivat hakea aina minkä suuruista luottoa tahansa. Ostosraha on todella harkitsemisen arvoinen vaihtoehto huomattavasti vippejä edullisempien kulujensa vuoksi.
 

Fokuslaina

Fokuslaina tarjoaa äkilliseen rahan tarpeeseen nopeita pikalainoja 50 eurosta ylöspäin aina 300 euroon saakka. Vipeillä on saatavissa maksuaikaa 7 – 28 vuorokautta hakijan oman valinnan mukaisesti.

Lainaa 19-vuotiaille

Kaikki lainahakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja lainoja voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet luottokelpoiset suomalaiset.
Fokuslainan luotto ei ole aivan halvin vippi. Esimerkiksi 50 euron pikalaina kahden viikon maksuajalla on melko kallis, kuluja tulee melkein lainatun summan verran. Tämän lisäksi lainaan on laskettava kustannukseksi kolmen euron tekstiviesti, jolla vippi haetaan.

Hakemusten käsittely klo 8-23

Hakemuksia Fokuslainalle voi laittaa tekstiviestillä ympäri vuorokauden, mutta ne käsitellään vain asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli päivittäin klo 8-23.
Asiakaspalveluun voi soittaa palvelun ollessa avoinna ja se maksaa 0,96 € / min + pvm.

Tekstivippi

Tekstivippi myöntää joustavia pienlainoja vaivattomasti ilman vakuutta tai takausta.
Pienlaina-aika on 50 EUR – 250 EUR lainoille kaksi viikkoa. Suuremmat 300 EUR – 500 EUR luotot maksetaan takaisin kahdessa erässä 14 sekä 44 vuorokauden erissä.

Pankkitunnistautuminen vaadittu

Ensimmäisellä kerralla sinulta vaaditaan tunnistautuminen käyttäen oman pankkisi verkkopankkitunnuksia. Tällöin saat henkilökohtaisen koodin, jonka avulla lainanhaku onnistuu jatkossa vaivattomastai niin internetissä kuin kännykälläkin.
Kustannukset tekstivipin lainoissa ovat kohtuuden rajoissa. Viidenkymmenen euron pikavippi tulee 14 vuorokauden päästä maksamaan 65 euroa. Tämän lisäksi täytyy muistaa huomioida tekstiviestistä syntyvät kustannukset, jotkat ovat kaksi euroa per viesti.

Tarjolla vain yksi laina-aika

Neljäntoista päivän takaisinmaksuaika on ainoa mahdollisuus, mikäli valitsemasi vippi on kooltaa 50 EUR – 250 EUR. Tekstivippi on yksi niistä harvoista vippipaikoista, joissa saat haettu lainaa myös soittamalla suoraan asiakaspalveluun.
 

Get Capital

Kulut ovat markkinoiden keskitasoa, ja esimerkiksi viidenkymmen euron laina kahden viikon maksuajalla maksaa lopulta 62 euroa.
Hakemuksia GetCapital ottaa vastaan ympäri vuorokauden, joka päivä. GetCapital auttaa yllättävien menojen kanssa tarjoamalla kätevästi lyhytaikaista rahoitusta.

Ei takaajia tai vakuuksia

Lainapalvelusta voi hakea 50-400 euron pikavippiä ilman takaajia tai vakuuksia.
Lainaa voi hakea joko netissä, soittamalla asiakaspalveluun tai tekstiviestillä. Lainakulut ovat alan keskitasoa, esimerkiksi 100 euron lainasta takaisinmaksu on 120 euroa 14 päivän maksuajalla.

Iän mukaan kasvavat lainasummat

Myönnettävät lainasummat ovat porrastettu iän mukaan ja täyden 400 euron lainan hakemiseen ikää on oltava 25 vuotta. Palvelusta saa vippiä 50-400 euroa 14 tai 30 päivän maksuajalla niin, että 18-vuotiaat voivat hakea 50 euroa, 19-vuotiaat 100 euroa, 21-vuotiaat 200 euroa ja yli 25-vuotiaat 400 euroa. Rahat saat tilillesi palvelun aukioloaikoina ma-la 8-22 ja su 12-21.
Tämän jälkeen lainasumma on tilillä usein jo muutamassa minuutissa, eli rahansiirto tapahtuu nopeasti.

Gsmlaina

Gsmlaina, eli Wired-Bit Oy on tampereella sijaitseva pikalainoja tarjoava yritys.
Voit hakea palvelusta 50 € – 400 € pikavippejä 21 ja 31 vuorokauden välillä vaihtelevalla laina-ajalla. Viidenkymmenen euron lainan eräpäivä on 21 vuorokauden päässä, ja kuluja sille kertyy 11 euroa. Suurimpia 400 euron lainoja myönnetään vain vanhoille asiakkaille.

Lainansaannin edellytykset

Lainan saamiseksi hakijalla täytyy olla ikää vähintään 18 vuotta, oma kännykkäliittymä sekä pankkitili.
Lainan saa heti vain Nordean ja Osuuspankin tileille, muiden pankkien tilinhaltijat joutuvat odottamaan vippiään pari pankkipäivää.

Hakemusten käsittely

Lainaa voi hakea tekstiviestillä (1,50 euroa / viesti) joka päivä vuorokauden ympäri, mutta hakemuksia käsitellään vain arkisin kello 8.00 – 23.00 sekä viikonloppuisin aamu- ja iltayhdeksän välillä. Muina aikoina tulleet hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä palvelun aukioloaikoina.

Viisi hyvää vinkkiä velkakierteen lopettamiseen

 1. Kerro velkojillesi maksuvaikeuksistasi ja laadi heidän kanssaan realistinen maksusuunnitelma.
 2. Ota yhteyttä velkaneuvontaan. Näin saat yksilöllistä apua omaan tilanteesesi.
 3. Älä ota lisää lainaa. Velan maksaminen velalla vain pidentää velkakierrettä ja nostaa lopullista takaisin maksettavaa summaa.
 4. Aloita säästäminen ja taloudenhallinta. Näin voit karsia ylimääräisiä kuluja ja vältät yli varojesi elämisen.
 5. Pyydä taloudellista apua sosiaalitoimistosta tai kirkolta.