Pikavippi Heti Tilille

Ennen pikavipin ottamista kannattaa tehdä pikavippivertailu. Vertaamalla eri lainan tarjoajia voit säästää useita satoja euroja. Lainaa aina ainoastaan luotettavilta vippiyrityksiltä, jotka ilmoittavat kaikki laina kulut ja todellisen vuosikoron selkeästi, näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä lainaa takaisin maksaessasi. Olemme listanneet luottettavat ja varmasti turvalliset vippipalvelut, joista suosittelemme lainaamaan, jos pikalainaa tarvitset.

Vertailemalla vippejä ja kulutusluottoja säästä aina selvää rahaa. Valitse juuri sinulle sopiva vippi tai kulutusluotto, mutta elä koskaa lainaa enempää mitä tulosi antavat myötä. Vippi vertailu kannattaa aina.

Pikavippi pankkitunnuksilla on helpoin ja turvallisin tapa ottaa pikavippi. Suurin osa pikalainojen tarjoajista vaatiin verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen, varsinkin uusien vippien kohdalla. Osalle taas riittää muutaman tekstiviestin lähettäminen. Pikavipin hakeminen verkkopankkitunnuksia käyttämällä on huomattavasti järkevämpi vaihtoehto. Kaiken hyvän lisäksi säästät tekstiviestikuluissa. Kun haet lainaa pankkitunnuksillasi saat rahat nopeammin tilillesi. Pankkitunnuksilla haetut pikalainat pääsääntöisesti hyväksytään 15 minuutin sisällä. Tekstiviestilla haetut vipit ovat tässä suhteessa hitaampi vaihtoehto lainan hakemiseen.

pikavippi heti tilille

Miten haet pikavippiä pankkitunnuksillasi?

 1. Valitse itsellesi sopivin lainan myöntäjän ja menet heidän verkkosivuilleen.(katso vuoden 2018 edullisimmat pikalainat)
 2. Tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi.
 3. Täytät tarvittavat tiedot ja valitset lainan suuruuden ja takaisin maksuajan.
 4. Luet lainaehdot huolella ja hyväksyt ne.
 5. Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi.

Kuka voi ottaa pikavipin?

Pikavipin voit ottaa jos sinulla on henkilökohtainen tili suomalaisessa pankissa, luottotietosi ovat kunnossa, olet 18v Suomen kansalainen ja sinulla on henkilökohtainen puhelin liittymä. Pikalainojen tarjoajien sopimusehdoissa löytyy joitakin poikkeuksia ja eroja, mutta edellämainitut ehdot ovat yleisimpiä käytössä olevia ehtoja lainan myöntämiseen. Harkitse pikavipin ottamista aina pitkään ja hartaasti. Äläkä koskaan ota toista pikavippiä edellisen maksamiseen. Tutustu vuoden 2018 edullisimpiin pikavippeihin ja kulutusluottohin sivuiltamme.

Vaikka pikavipin voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia niin se tarkoita kuitenkaan sitä, että pikavipin voisi hakea ilman luottotietoja. Pikalainayritykset tarkastavat luottotietosi aina joten pikavippien hakeminen ilman luottotietoja on täysin ajanhukkaa. Pahimmassa tapauksessa pikavipin hakeminen ilman luottotietoja johtaa siihen, että maksat ainoastaan lainahakemuksesta aiheutuvat kulut ja vastauksena saat kielteisen lainapäätöksen.

On pikalainayrityksiä jotka veloittavat lainahakemuksesta tekstiviestillä jopa 10€ per lainahakemus. Alalla on ollut myös epärehellisiä toimijoita joilla ei ole ollut aikomustakaan myöntää ihmisille lainoja vaan ainoastan veloittaa lainahakemuksista. Tämän takia pikavippejä onkin mainostettu hyvin harhaanjohtavilla mainoksilla esimerkiksi juuri yhtenä myyntiargumenttina pikavipin hakeminen ilman luottotietoja.

Pikavipin hakeminen velkojen maksuun on myös se kaikista vaihtoehdoista huonoin.

Mikäli olet velkaantunut kannattaa siihen hakea tarvittavaa apua esimerkiksi Velkakierre.com -sivustolta. Sivustoa ylläpitää Suomen evankelisluterilainen kirkko. Vaikka velkatilanne tuntuisi kuinka pahalta tahansa kannattaa siihen puuttua ja hakea apua mahdollisimman pian.

vippi

Lainan tai vipin hakeminen kannattaa tehdä hyvin harkitun päätöksen jälkeen. Missään nimessä ei kannata lainata ylikallista pikaluottoa kiirellä ensimmäisestä lainapaikasta mikä sattuu osumaan kohdalle. Lainojen, kulutusluottojen sekä pikavippien koroissa ja kuluissa on huomattavia eroja, joten vertailemalla eri lainantarjoajia voit säästää rahaa jo hyvin suuriakin summia. On myös hyvä pitää mielessä, että lainaa tai pikavippiä ei koskaan kannata ottaa jo alkaneisiin talousvaikeuksiin tai vanhojen vippien takaisinmaksamiseen.

Ennen lainan tai vipin hakemista

 • Mieti lainasumma huolella. Älä siis lainaa enempää kuin tarvitset.
 • Älä lainaa rahaa velkojen takaisinmaksuun.
 • Ota laina tai vippi ainostaan luotettavilta lainantarjoajilta
 • Mieti itsellesi sopivin lainan takaisinmaksuaika. Pitkä takaisinmaksuaika ei ole aina paras!

Alhaalle olemme listanneet vuoden 2018 edullisimmat pikavipit

Edullisimmat pikavipit 2018

Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen lainan täysin ilman kuluja. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan. Vivus on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja tarojava yritys. Lainaratkaisuja Vivukselta löytyy jo yli miljoona. Vivukselta voit hakea 10€ – 600€ suuruista lainaa.

Hae lainaa Vivus.fi:stä tästä »


Vippi.fi on Suomen suosituin ja halvin pikavippi. Nopeille takaisinmaksajille alennusta lainakuluista. Lainaa 50€ – 1000€ ilman vakuuksia ja takaajia. Vippi.fi on yksi pikalainaalan vanhimpia ja tunnetuimpia toimijoita. Vippi.fi:stä saat nopeaa ja hyvää asiakaspalvelua. Ilmainen lainahakemus verkkopankkitunnuksilla.

Hae lainaa Vippi.fi:stä tästä »


Monetti tarjoaa helpotusta yllättääviin menoihin ja kuluihin joustavalla maksuajalla. Monetti on yksi edullisimmista pikalainanmyöntäjistä. Kulut on ilmoitettu mahdollisimman selkeästi, joten et maksa lainkaan piilokuluja. Monetista voit hakea lainaa 100€ – 1000€.

Hae lainaa Monetti.fi:stä tästä »


Pikavippi.fi kuuluu Suomen vanhimpiin pikalainayrityksiin. Pikavippi.fi on myös täysin suomalainen sekä suomalaisessa omistuksessa oleva firma. Pikavippi.fi:n vahvuudet ovat nopea asiakaspalvelu, kilpailukykyiset lainahinnat sekä turvallinen ja luotettava lainahakemus. Pikavipin lainatuotteita ovat 50€ – 1000€ pikalainat.

Hae lainaa Pikavippi.fi:stä tästä »


Capitum.fi tarjoaa luotettavaa ja edullista pikalainaa aina 50 eurosta 400 euroon asti. Capitum on reilu suomalainen pikalainayritys josta voi hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Capitumista saat nopean maksajan edun kun maksat lainasi takaisin 14 päivän sisällä.

Hae lainaa Capitum.fi:stä tästä »


OKMoney.fi on Suomen yksi luotetuimmista lainantarjoajista. OkMoneysta saat erittäin joustavat takaisinmaksuohjelmat. OKMoneyn lainatuotteita ovat 50 euron – 1000 euron pikalainat. Lainaa voi hakea kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Hae lainaa OKMoney.fi:stä tästä »


Risicum.fi on tunnettu korkeasta laadusta ja turvallisuudestaan. Risicum on palvellut jo yli 200 tuhatta suomalaista, laina-asioissa. Risicumista voit hakea 50€ – 1000€ pikalainaa joustavalla 3 kuukauden laina-ajalla.

Hae lainaa Risicum.fi:stä tästä »


Ferratum.fi lainaa vippejä ilman inhottavia piilokuluja. Lainan hakeminen ja asiakaspalvelu ovat maksuttomia käyttää. Nopea lainapäätös eli saat rahat heti tilille kun lainapäätös on annettu. Ferratumista voi hakea 50 euron – 1000 euron lainoja kätevästi verkkopankkitunnuksia käyttäen. Voit valita myös itsellesi sopivimman laina-ajan.

Hae lainaa Ferratum.fi:stä tästä »


Everyday.fi on kuin luottokortti kännykässä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nostaa halumiasi summia tilillesi luottorajasi puitteissa. Kätevästi netissä tai tekstiviestillä. Sopimuksen tekeminen on täysin ilmaista ja maksat ainostaan luoton käytöstä. Luottoa voit hakea 50€ – 1000€. Hakemus lähetetään Everyday.fi -verkkopalvelussa ja sen lähettäminen on ilmaista.

Hae lainaa Everyday.fi:stä tästä »

Edullisimmat vipit 2018

Ostosraha.fi lainaa kulutusluottoja joustavasti 400 eurosta aina 2500 euroon. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja saat rahat tilillesi noin 15 minuutissa mikäli lainahakemuksesi hyväksytään. Kulutusluottoille myönnetään jopa 36 kuukauden laina-aika.

Hae kulutusluotto Ostosraha.fi:stä tästä »


Nopsalaina.fi myöntää 500€ – 6000€ kulutusluottoja jopa viiden vuoden maksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää kätevästi ja turvallisesti nopaslainan sivustolta löytyvältä verkkolomakkeelta. Lainanhakijan voit saada lyhennysvapaata kaksi kertaa vuodessa.

Hae kulutusluotto Nopsalaina.fi:stä tästä »


Etua.fi kilpailuttaa kulutusluotot puolestasi. Saat siis varmasti tarpeitasi vastaavan lainan josta et maksa liika. Kulutusluoton kilpailuttaminen on todella vaivatonta ja nopeaa, täytät vain yhden lainahakemuksen ja saat sähköpostiisi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Kilpailuta kulutusluotto Etua.fi:stä tästä »


Joustolaina.fi tarjoaa vaivattoman tavan lainata kulutusluottoja aina 4000 euroon asti. Voit itse valita takaisinmaksuajan 1 – 3 vuoden laina-ajalla. Lisäksi jokaisen lainan alkuun myönnetään yksi kokonaan lyhennysvapaa vuosi eli maksat vuoden ainoastaan lainan hallinnointikulut ja koron. Voit hakea joustolainaa kätevästi verkkohakemuksella.

Hae kulutusluotto Joustolaina.fi:stä tästä »

Pankin laina vai vippi?

Ennen lainan tai pikavipin ottamista kannattaan tutustua mahdollisimman moneen lainan tarjoajaan. Eri lainantarjoajilla on kaikilla erilaiset ehdot lainan myöntämiselle. Sinun tehtäväksesi jää vain valita, mikä lainantarjoaja sopii sinulle parhaiten.

Pankista lainapäätöksen saaminen voi kestää useita päiviä. Kun taas pikavipin saa lähes heti tilille. Pankin korko voi olla edullisempi, mutta huomaa, että kaikki pankit eivät myönnä pieniä lainoja lainkaan. Pikavippien todellinen vuosikorko voi vaihdella suuresti, riippuen lainantarjoajan ehdoista ja maksuajan pituudesta. Yksi vaikuttava tekijä on myös lainaajan ikä, jonka takia pikavippi 19 vuotiaalle maksaa usein enemmän kuin 23 vuotiaalle.

Muista kuitenkin aina, että elä koskaan ota suurempaa lainaa tai vippiä mihin maksukykysi riittää

Viisi hyvää vinkkiä velkakierteen lopettamiseen

 1. Kerro velkojillesi maksuvaikeuksistasi ja laadi heidän kanssaan realistinen maksusuunnitelma.
 2. Ota yhteyttä velkaneuvontaan. Näin saat yksilöllistä apua omaan tilanteesesi.
 3. Älä ota lisää lainaa. Velan maksaminen velalla vain pidentää velkakierrettä ja nostaa lopullista takaisin maksettavaa summaa.
 4. Aloita säästäminen ja taloudenhallinta. Näin voit karsia ylimääräisiä kuluja ja vältät yli varojesi elämisen.
 5. Pyydä taloudellista apua sosiaalitoimistosta tai kirkolta.