Pikalaina Heti – Lainaa 50 – 3000 euroa helposti!

Kumpi kannattaa lainata mielummin pikalaina vai kulutusluotto?

Kulutusluotot sekä pikalainat ovat periaattessa kaksi samaa asiaa. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja joita voi hakea ilman takaajia. Suurin ero vipin ja kulutusluoton välillä ovatkin laina-ajat sekä lainasummat. Periaatteessa esimerkiksi 500 euron suuruinen pikalaina voidaan myös mieltää kulutusluotoksi, mutta yleensä kulutusluotoista puhuttaessa tarkoitetaan yli 1000 euron suuruisia lainoja.

Kulutusluotto on pikalainaa parempi vaihtoehto esimerkiksi silloin kun lainanhakija tarvitsee kohtuullisen ison lainan ja pidemmän laina-ajan. Tällöin kulutusluotosta joutuu maksamaan vähemmän korkoja- sekä kuluja kuin pikavipistä. Pikavipin valitseminen on taas viisampaa silloin kun lainasumma sekä laina-aika ovat pienemmät, esimerkiksi 300€ ja 14 päivää. Tällöin pikaluoton voi maksaa nopeammin takaisin jolloin taas korkoja- ja laina-kuluja tulee maksettavaksi vähemmän.

Valitse kulutusluotto jos

  • Tarvitset lainaa yli 1000 euroa
  • Tarvitset laina-ajaksi yli 30 päivää

Valitse pikalaina jos

  • Tarvitset lainaa alle 1000 euroa
  • Pystyt maksamaan lainasumman takaisin 30 päivässä

Kulutusluoton tai pikalainan hakeminen ei eroa toisistaan juuri lainkaan, joten on siis viisasta valita tilanteeseen sopivin lainamuoto. Ennen lainan hakemista netistä kannattaa kuitenkin vertailla edullisin lainantarjoaja, jottei maksa lainasta turhaan liikaa. Tutustu siis edullisimpiin vippeihin ja lainoihin!

pikalaina

Pikavippiyrityksiä on noussut kuin sieniä sateella. Osa näistä yrityksistä ei ole täysin "puhtaat jauhot" pussissa mukana tekemässä bisnestä.

Alkuvuodesta voimaan tuli laki, jossa pikavippiyritykset velvoitetaan tunnistamaan asiakkaansa pankkitunnuksin ja vippien myöntäminen yöaikaan kiellettiin samassa rytäkässä. Osa firmoista ei edeleenkään vaadi tunnistautumista ja vippejä myönnetään myös yöaikaan. Asiaa on käsitelty muun muassa it-viikon artikkeleissa.

On jopa väitetty, että muutama yritys on vain tekstiviestirahastusmielessä liikenteessä. Vipin ottaminen on mahdollista vain tekstiviestillä ja tekstiviestin hinta on mahdollisimman korkea. Vippiä hakeakseen viestejä tarvitsee lähettää 2 kpl ja kustannukset voivat olla 6-10 euroa. Vippiä et kuitenkaan saa

Samalla firmalla saattaa olla useita kymmeniä vippisivuja. Kun edellinen sivu on "lypsetty" kuiviin, laitetaan uusi pystyyn ja pahaa aavistamattomat asikkaat lankeavat uudestaan samaan miinaan.

Tällä tavoin saadaan kerättyä kymmenien tuhansien voitot kuukausittain, ilman aikomustakaan myöntää vippejä.

Lainayritykset on pikavippien eli pienten kulutusluottojen vastuullinen ja luotettava myöntäjä. on Pohjois-Euroopan johtava verkkoluottoja tarjoava yritys, joka on myöntänyt lainaa jo yli kaksi miljoonaa kertaa. Lainoja myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia. -lainat sopivat pieniin, yllättäviin menoihin silloin kun käyttövarat ovat hetkellisesti vähissä.

Kuka voi saada pikalainaa?

Lainaa myönnetään 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jota asuvat Suomessa ja joilla on suomalainen pankkitili. Lainansaajan tulee olla oikeustoimikelpoinen eikä hänellä saa olla luottohäiriömerkintöjä. Lainanhakijalla tulee olla säännöllinen toimeentulo.

Saadakseen -lainaa, asiakkaan on rekisteröidyttävä luotonantajan palveluun ja tunnistauduttava luotonantajan hyväksymällä tavalla.
Lainanmyöntäjän ei ole pakko ilmoittaa syytä lainahakemuksen epäämiseen.

Uutta lainaa voi saada vasta kun edellinen laina on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Lainayritykset suosittelee ottamaan lainaa esimerkiksi äkillisiin menoihin.

Lainayrityksiä on markkinoilla paljon. Niitä on listattu mm. täällä. Sivusto esittelee lähes kaikki netistä haettavat lainat ja myös pankkien vakuudelliset kulutusluotot.

Paljonko lainaa myönnetään?

Iso osa lainapaikoista yöntää niin sanottuja pikavippejä eli pieniä kulutusluottoja. Lainasummat ovat verrattain pieniä ja takaisinmaksuaika lyhyt. Ensimmäisellä lainauskerralla luottoa myönnetään korkeintaan 400 euroa. Lainattavan maksimisumman määrä kasvaa lainauskertujen karttuessa, ja kerralla lainaa voi saada lopulta korkeintaan 600 euroa. Edellinen laina on maksettava aina takaisin ennen kuin voi hakea uutta lainaa.

Miten pikalainaa haetaan?

Pikalainaa haetaan joko internetissä, puhelimitse tai muulla luotonantajan hyväksymällä ja esittämällä tavalla. Ennen ensimmäisen lainan hakemista asiakkaan on rekisteröidyttävä luotonantajan palveluun ja tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla.


Lainahakemuksen voi lähettää milloin tahansa, ja niitä käsitellään -palvelun aukioloaikoina päivittäin kello 7-23. Jos lainahakemus hyväksytään, rahat maksetaan asiakkaan tilille reaaliaikaisesti: useimmiten pikalaina on käytettävissä jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä.

pikalaina heti

Pikalainan takaisinmaksu

Laina-aika on yleens 14-360 päivää ja se alkaa siitä päivästä, kun pikalaina on myönnetty luotonsaajalle. Laina on maksettava korkoineen ja kuluineen viimeistään eräpäivänä.

Laina maksetaan takaisin tilisiirtona, jota maksettaesa on käytettävä viitenumeroa. Lasku lähetetään lainansaajan sähköpostiin, mutta siitä on erikseen tilattavissa myös paperiversio. Lainan tietoja voi tarkastella myös lainansaajan omasta profiilista Vivuksen nettisivuilla osoitteessa. Laskun eräpäivää voi siirtää 30 päivää maksamalla eräpäivänsiirtomaksu. Mikäli laina joutuu perintään, on mahdollista tehdä henkilökohtainen takaisinmaksusuunnitelma.

Lainan korot ja kulut


Lainan kulut ja todellinen vuosikorko riippuvat laina-ajasta ja -summasta. Todellisen takaisinmaksusumman ja tarkat lainaehdot kaikkine kuluineen voi tarkistaa osoitteessa. Esimerkiksi 200 euron lainan todellinen vuosikorko 30 päivän maksuajalla on 448%.


Osa uusista lainapalveluista tarjoaa ensimmäisen lainan ilmaiseksi, eli takaisin maksetaan täsmälleen sama summa joka lainataan – ilman korkoja tai kuluja.

Ongelmat takaisinmaksussa

Tarvittaessa laina-aikaa voi pidentää erillistä maksua vastaan. Jos maksu menee perintään, asiakkaan kanssa voidaan laatia takaisinmaksusuunnitelma.

Velka joutuu perintään mikäli lainasummaa kuluineen ei ole maksettu luotonantajalle eräpäivään mennessä. Ilmoitus luottotietorekisteriin tehdään luottotietolain perusteella, ja ilmoitusta edeltää kaksi maksullista muistutusta.

Lainayritysista lainaa jopa 2000 euroa

Lainayritys on Suomen suurin pikalainayritys, joka tarjoaa 50-1000 euron lyhytkestoisia pikaluottoja yksityishenkilöille. Suurempia hankintoja varten Lainayritys tarjoaa myös jopa 2000 euron arvoisia kulutusluottoja. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia. Lainayritysin lainapalveluun voi tutustua tässä blogissa.

Kuka voi saada lainaa?

Luottoja myönnetään täysi-ikäisille vakituisesti Suomessa asuville henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lainaa hakevan henkilön tulee olla oikeustoimikelpoinen ja pystyä tunnistautumaan lainapalveluun luotonantajan hyväksymällä tavalla.


Yli 23-vuotiaat voivat saada lainaa pikavippimuodossa jopa 1000 euroa, 19 vuotialle henkilöille myönnettävät lainat taas ovat usein pienempiä.


Korkeintaan 2000 euron arvoisia kulutusluottoja voivat hakea 25 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset työ- tai eläketulot sekä moitteettomat luottotiedot.

Paljonko lainaa myönnetään?

Myönnettävä lainasumma riippuu hakijan iästä. 18-19-vuotiaat voivat saada 50-250 euron pikavippejä, 20-22-vuotiaat voivat saada lainaa kerrallaan 50-400 euroa ja yli 23-vuotiaille myönnettävät pikavipit ovat korkeintaan 1000 euron arvoisia.
Vakuudetonta kulutusluottoa myönnetään yli 25-vuotaille aina 2000 euroon saakka.

Lainan hakeminen

Pikalainaa voi hakea kolmella tavalla: internetissä, tekstiviestillä tai soittamalla. Internetistä lainan hakeminen on ilmaista. Nettihakemus varmennetaan pankkitunnuksilla tai puhelinnumerolla ja PIN-koodilla. Lainapäätöksen saa tietoon heti lainaehdot hyväksyttyään. Lainasumma siirretään hakijan tilille välittömästi maanantaista sunnuntaihin kello 7-23.

Tekstiviestivipin hakeminen onnistuu, kun on ensin tunnistautunut Lainayritys-palveluun pankkitunnuksilla ja luonut itselleen PIN-koodin. Lainaa haetaan lähettämällä tekstiviesti palvelunumeroon. Tekstiviestillä voi hakea 50-400 euron suuruisia lainoja.

Puhelimitse lainan hakeminen onnistuu soittamalla maksulliseen palvelunumeroon. Puhelimitse haettavaa lainaa varten ei tarvita verkkopankkitunnuksia, vaan tunnistautuminen onnistuu ilmaiseksi Postissa henkilötodistuksella. Lainan hakeminen puhelimitse on hitaampaa, sillä se vaatii kirjatun kirjeen vastaanottamisen ja lainaehtojen allekirjoittamisen käsin ennen rahojen siirtämistä.

Kulutusluottohakemuksen voi täyttää verkossa, ja sitä varten tarvitaan verkkopankkitunnukset. Kulutusluottohakemuksen liitteenä tulee toimittaa asiakaspalveluun kopio palkkalaskelmasta, eläkepäätöksestä tai viimeisimmästä verotuspäätöksestä ja sen erittelyosasta. Säännölliset tulot voi todistaa myös tiliotteilla.

Lainan takaisinmaksu

Pikavipeille myönnetyt takaisinmaksuajat ovat 14, 30 tai 90 päivää. Tarvittaessa takaisinmaksuaikaa voi muuttaa ja saada lainalle lisämaksuaikaa 14 vuorokautta. Maksuohjelman muutos maksaa kymmenen euroa.
Myönnetyt luotot maksetaan takaisin lainanantajalle kotiin kannetulla laskulla eräpäivään mennessä. Maksun yhteydessä tulee mainita viitenumero.

Lainan kulut ja korot

Lainan kulut ja korot riippuvat lainasummasta ja valitusta takaisinmaksuajasta. Todellinen vuosikorko vaihtelee noin 330 ja 11500 prosentin välillä. Lainayritys mainostaa esimerkiksi 200 euron pikavippiensä olevan markkinoiden edullisimpia.


Kulutusluottojen todelliset vuosikorot vaihtelevat noin 50 ja 190 prosentin välillä riippuen lainasummasta ja takaisinmaksuajasta.

Pikavippivertailu

Osoitteessalmvma.com voi vertailla eri lainanmyöntäjien pikavippien ehtoja, korkoja, kuluja ja löytää itselleen juuri sopivan pikavippifirman. Vertailussa Lainayritysin palvelut pärjäävät hyvin ja Lainayritys saa kiitosta myös asikaspalvelustaan: vuosittain Lainayritys saa palvelustaaan vain kymmenkunta valitusta! Lainayritys on myöntänyt olemassaolonsa aikana jo yli 200000 lainaa.

Kumppanuusmarkkinoinnilla rahaa

Ferratumista voi hyötyä myös yksinkertaisella kumppanuusmarkkinoinnilla. Ferratum ostaa mainostilaa asiakkaidensa verkkosivuilta ja maksaa mainoksista kuukausittain sovitun palkkion. Tilastot ansaituista kumppanuusansioista ovat jatkuvasti nähtävissä, joten ansaittuja palkkiorahoja on helppo seurata. Lisätietoa Ferratumin kumppanuusmarkkinoinnista löytyy osoitteesta .

Kannattaa olla tarkkana valitessa vippifirmaa

Mikä oikeastaan on pikalainavertailu? Netistä löytyy kymmeniä eri pikavippivertailusivustoja. Osa näistä on tehty selvästi vain rahastusmielessä. Laitetaan sivu äkkiä pystyyn, mainoslinkki paikoilleen ja sen jälkeen sivustolle ei tehdäkään enää mitään ja tiedot saattavat olla todella vanhoja.

Olen muutamia kertoja törmännyt vertailusivuihin, joisssa on esillä vippifirmoja joita ei edes enää ole olemassa. Ylläpitäjät eivät vaivaudu korjaamaan asiaa, vaan ovat tyytyväisiä jos sivusto edelleen tuottaa itselle mm. Adsensen ja muutamien mainosfirmojen affiliate linkien ansioista. Ylläpitäjät sen sijaan tuottavat lisää näitä ns. roskasivuja maksimoidakseen oman hyödyn myytyjen pikavippien ja klikattujen Adsensemainosten muodossa.

Mutta, on netissä toki hyviäkin vippivertailusivuja, esimerkiksi vippi vertailu tuntuu päivittävän ja lisäävän uusia firmoja aika tiheään tahtiin. Se ei ole varsinainen "vertailusivu", mutta asia tulee kyllä esille. Vippejä vertaamalla saatat säästää useita kymmeniä euroja. Esimerkiksi 100 euron vipeissä saattaa todelliset kulut vaihdella muutamasta eurosta jopa lähemmäs 100 euuroon. Olen lukenut vieläkin räikeämmästä tapauksesta, mutta enpä siitä sen enempää koska omia kokemuksia aiheesta ei ole.

Lyhyesti siis: Vertaile pikalaina, se kannattaa !